proste ide o to ze s mojim chalanom by sme chceli skusit peting ale to ma cas az nekedy v lete ked budeme spolu(bo sme teraz dost odluceny od seba ) no a vsade sa pise ze aby som potom mojho chalana vedela naviezt kde ma paprckou mozno jazyckom ist a na
no bod G sa nachadza vo vnutri vaginy asi 5 cm od vchodu a je na vrchnej casti takze prstom si to najdi a stimuluj si ho ale to neni niaky fizicky bod proste neucitis to ze tam nieco je len ti to bude alebo malo by ti to byt prijemne ale podla mna je to aj celkom zbitocne lebo sa môzes sustredit a aj tvoj chalan na klitoris a ten je dostupnejsi a aj viditelny tak chalan nebude mat s tym az taky problem si myslim a orgazmus je zaruceny ked povies chalanovi co ti je prijemne a co nie drzim palce
Viete, kde alebo lepšie čo je najerotogennejšia zóna u ženy? Predsa mozog. Narozdiel od nás mužov, ktorí nie sú schopní používať mozog aj penis naraz, lebo majú nato málo krvi, a preto boli od prírody obdarený schopnosťou pociťovať orgazmus len dole, ženy pokiaľ nie sú správne naladené, uvoľnené... nemusia orgazmus dosiahnuť nikdy. U nich sa orgazmus proste rodí v hlave, u mužov medzi nohami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Putzig: veru tak od hlavy az po paty ( samozrejme umyte )
ale inak pohodickaaaa
ja som si ho tiez velakrat nehladala sa priznam
vsetko je na webe.
» www.tabu.sk/cis112001/bod-g...
ked ho niekto najdete ozvite sa prosiiiim