@sexytellhim priblizne 10-20% viac nie.. a co by dokazal citat myslienky inych ludi, prenasat informacie po vlnach a tak.. predpovedat buducnost abo tak neviem.
@sexytellhim nám hovorila učka,že mozog využívame len an 5%,a tí ludia ktorí ho vyuzivaju na 6 %,tak to sú takí ,,šialený géniovia´´ ale každý hovorí niečo iné,kto vie kde je pravda,posilem tlink,táto téma tu už bola: » www.birdz.sk/forum/cital-som...
ja vam to vysvetlim mojom odbornym nazorom .... takze mozog cloveka sa sklada s plno soplov a inych sraciek .... 10 % alebo neviem 20 % stoho nejak normalne funguje daju sa nanieco vyuzit .. ostatnych 80 - 90 % percent su len kuca sraciek, ktore vam vyplnuju pustotu v hlave nic viac a nic menej
si predstav že ked využívaš 20% len na toto čo vieš, na čo si spomínaš a všetky vedomosti či talent a si to predstav ešte päťkrát.. bolo by to super keby som vedel ovládat každý jazyk na zemi a to by som použil iba 10% vedel by som čítat myšlienky a podla mna by som vedel i pohybovat vecami, levitovat a podobne..
Existuje vela ludi s vynimocnym stavom a vyuzivanim mozgu - niektore stavy su pomerne "hardverove" (napr. synaesthesia), ine viac nepolapitelne - "softverove" (napr. extremna kreativna a vedecko-technicka inteligencia). Prikladov, o ktore sa mozes zaujimat, mas teda dost. Co taki ludia robia? Niektori vytvaraju uzasne veci v umeni a vede - hlavne ti zo "softverovymi" schopnostami, ti hardverovi su casto trebars len nieco ako high-functioning autisti a sirsie suvislosti nechapu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
opravil by Birdz
myslím že keby sme vedeli viac tak nejaká tá telepatia by sa dala možno, obrovská pamäť, logické myslenie..
ak chceš vedieť ako vyzerá, keď niekto "využíva" 100 % mozgu, predstav si epileptický záchvat.
mali by sme sa teda snažiť naplno využívať tých 10-20 % namiesto riešenia toho, čo by bolo, keby bolo...
prečítajte si to, tam je to popísané