ľudia! strašne potrebujem helfnúť. ako sa volá song, čo občas dajú na fun radiu, spieva sa tam, že "lalalaj lalalaj lalalej pack it up and do it ahain"? teda, nepamätám si slová, len to pack it up and do it again a potom melódiu, ale tú vam asi nezaspie
@1 neviem, to na mňa asi pôsobí aštar šeran a donútil moje prsty napísať to slovo
@2 no skús si v aute naladiť rádio aligátor a počúvať ho za jazdy. to je priam nemožné, pri ich pokrytí a radšej ani nechci vedieť môj názor na rádio FM a celú "alternatívnu" hudbu
@4 to ťažko, rádio počúvam len v aute a mimo to, povhybujem, že sa tam bude dať dovolať
pozri, rádiá ako funko hrávajú za deň dokola cca 20 pesničiek. čo tak naklikať si ich stránku a pozrieť si rebríček najhranejších skladieb? dám ruku do ohňa, že to tam nájdeš. a asi tuším, aký song myslíš, neviem názov ani ja, a nechce sa mi to hľadať. potráp sa.
viem že to máte všetci kompletne u prdele, ale konečne som to našiel!! jak vravela luc.ka tak som si radšej ešte raz prezrel poriadne ich stránku a našiel som to konečne
@7@nemamprachy - ešte raz: napísať e-mail s časom, kedy to hrali (vysielanie sa archivuje 30 dní a hrá sa podľa playlistov, ktoré sa tiež archivujú)... a pochybuješ, že sa dovoláš mno pokiaľ to neskúsiš, tak sa určite nedovoláš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
NEPOCUVAJ SLOVENSKE KOMERCNE RADIA, AKO EXPRESS A FUNRADIO !
@kolini
@2 no skús si v aute naladiť rádio aligátor a počúvať ho za jazdy. to je priam nemožné, pri ich pokrytí a radšej ani nechci vedieť môj názor na rádio FM a celú "alternatívnu" hudbu
@4 to ťažko, rádio počúvam len v aute a mimo to, povhybujem, že sa tam bude dať dovolať
? či?