jurgo..nic v zlom...ale v poslednom case si sa dal na zakladanie diskusii??lebo niektore....nestoja za to. ale nic v zlom sak si kamos..ma poznas......
ale tato...muskatovy oriesook som este....neviem ci sa fetuje snupe alebo co... to pocujem prvy krat
fuj neodporucam nikomu smrdel mi s toho cely byt este 4dni a nedalo sa to nicim prekryt este mi bolo s toho aj zle, na druhy den som musela ostat doma lebo som ocula ozvenu svojho hlasu a tak
Tak toto je mrta rastlinka, a mne sa celkovo paci ta vona a tvar toho semiacka.. take coolove!!! Moja najoublebenejsia rastlinka, ale nikdy som ho osobne nefetoval...
No kokotkovia, pekne sa otravte orieskom...! To neviete, ze v 19. storoci zomierali zeny v Amerike a Anglicku na otravy, práve Muskatovym orieskom. ,,Skusaj odvar...". Vy kokoti, neviete co zo sebou...
nehovorim, ze je to nieco skvele, cloveku je z toho blbo a ten stav ani nestoji za to, ale vzdy lepsie vyvarit, najhorsie svinstvo sa nerozpusta vo vode...
psycho: vyjadrit nazor sa da aj bez vulgarizmou a otravit ? tie zeny to pouzivali na potraty nei ? takze davka musela byt znacne vacsia... Ak niekto rozmysla, rozhodne sa neotravi, ale zisti, ze to nestoji za to
ja ani som vôbec netušila že i z muškátového orieška sa dá dačo ako "stav" mať.. ale mám wof tak é kraviny.. ako je durman, orech či čo.. nikdy som neskúšala a ani nemienim pche!
to už ľudia fakt daktorí nevedia čo so sebou.. o chvíľu začnú šňupať červenú papriku heh!
Lilithka666 ale aj toto zohráva veľkú úlohu... ak nemáš správnu partu a hlavne dobrú rodinu... je veľmi veľká šanca že časom jednoducho bud začneš piť,drogovať...
Lilithka666 no to je najhoršie... to i moja sestra je, resp. bola introvert strašný a furt som sa bála jak to s nou dopadne.. ale sa nejako dala dokopy... našla si lepších kamarátov, a nerobí hlúposti našťastie...
ked som bol pubertak, tak som to 2x skusil ale uz by som si to nikdy nedal. Su to fatalne priotravene stavy, ked clovek uz takmer odpadava od otravy a ma rozne haluze....FUJ! grcal som z toho brutalne, ale stavy boli - urcite ano, ale uz nikdy viac...
boha povem vam je to kokotina...bud to prezeniete a skapete na otravu alebo ked sa podari noo fuj nepytajte sa a te dojazdy...sak si najdite na googli zazitky pod fplyvom a budete oneco mudrejsi racej hulte travu je to omnoho lepse a zdravse aj ked je to nelegalne
heh tak ja som to uzs kusala sme si raz s kamoskou kupili asi 3 balenia to je 6orieskov sice sme mali kupit aspon 6baleni ale neva cez noc sme to namocili potom na dalsi den sme to trochu rozkrajali a dali sme to varit malo sa to varit asi 2h ale mi sme to skratlili na 15 min...potom sme precedili naliali do poharikou a aby to nebolo az take hnusne ttak sme do toho naliali kolu haha tak sme to vipili a cakali ze co nam bude.heh tak mne len take jemne staviky...no jak som isla do obchodu potom tak som pocula ze tam nikto nehovori po slovensky ale kazdy nejaku cudnu rec ma...ale inak nic viac
som si ho dal do horuceho kakava.. .pomlety.. .stavy,tak pol az hodinu trvali.. .lahke nohy,mierny smiech,pacilo sa mi to celkom.. .mozno aj preto lebo boli prazdniny a leto.. .a bolo pekne.. .taakze tak.. .ale moja kamoska ich len tak je,aj niekolko za den.. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tato...muskatovy oriesook som este....neviem ci sa fetuje snupe alebo co... to pocujem prvy krat
psycho: vyjadrit nazor sa da aj bez vulgarizmou a otravit ? tie zeny to pouzivali na potraty nei ? takze davka musela byt znacne vacsia... Ak niekto rozmysla, rozhodne sa neotravi, ale zisti, ze to nestoji za to
to už ľudia fakt daktorí nevedia čo so sebou.. o chvíľu začnú šňupať červenú papriku heh!