Mam strasny problem pretoze pisem taku blbost mno chapte ma a ja newiem ze ako moze byt muz alebo chlapec tehotny ja wiem ze urcite ako ze ho musi mu nieco urobit doktor ale nwm aky a este ktomu ze ako plosim pomozte ja sa z toho zblaznim pretoze som zved
Chlap tehotný byť nemôže, pokiaľ nemá maternicu a podobné zariadenia a nemyslím, že je ľahké vykonať zákrok, kde by mu ich namontovali Začali by sa riešiť morálne a ďalšie otázky a bla bla bla.
Boze ale ja som pocula ze v Amerike bol umelo oplodneny muz a potom porodil tak ale ved vsak vy to viete plisa povedzte mi to....plisa ja asi umrem od zvedavosti....jujky plisa...
no veď ano...a jeho žena keďže nemohla otehotnieť a on bol preoperovaná žena tak asi otehotnieť mohol nie???prestal brať hormóny mužské...nájdi si o tom niečo na nete a zistíš že to tak je kriste....
Rozmýšľaš ako si zariadiš svoju budúcnosť? Ty to máš dopletené Už to tu bolo viac krát vysvetlené že to bola žena, ktorá sa dala preoperovať na chlapa preboha veď keď niečo čítaš ak čítaj pozorne ... lebo potom nás všetkých pletieš
jeden american ktory bol zena ale je muz aj ked je este stale zena takze je to zena ktora velice zmuznela, je tehotny...alebo tehotna? sa neviem rozhodnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Chlap tehotný byť nemôže, pokiaľ nemá maternicu a podobné zariadenia a nemyslím, že je ľahké vykonať zákrok, kde by mu ich namontovali Začali by sa riešiť morálne a ďalšie otázky a bla bla bla.
Jujky nebudte zly a povedz ze ako to vlastne urobily ze ako mohol mat v brucho to dieta a potom ho porodit....jujky
ked toto nikto nezmaze tak potom uz neviem...
Ale ja som to fakt citala a...