Caute vsetci, chcel by som sa poradit. Chcel by som kucery a neviem ci je vhodna trvala. Mate s tym skusenosti ? Respektive existuje aj nejaka ina moznost. Nechcem si nejak znicit vlasy ide mi skor o vyskusanie niecoho noveho a o zmenu ucesu. Dakujem
@subarnica Ja si nemyslim, zeby som vyzeral ako brokolica, teda uces, ktory by som chcel by tak urcite nevyzeral. Mne ide len o zmenu a kucery si s gelom nevytvorim. Tak ako teda luda? D sa to vytvorit kulmou alebo radsej nejaka docasna trvala?
však nemusíš vyzerať jak brokolica, skús sa opýtať nejakej kaderníčky, či by ti to nespravila mne sa to páči aj keď je to údajne out .. ale musíš mať na to asi trochu dlhšie vlasy
@limetkajaja Jasne, ved mne ide o to, aby som mal na tych prednych vlasoch kucery, lebo ostatne by sa ostrihalo strojcekom. A co myslis trvalu ci by mi nespravila?
@smilerrr To máš super. Ja by som chcel vyskušať kučery. Ten navod, čo si mi poslal vyzerá super. Poradím sa aj s kaderníčkou a rozhodnem. Buď tie natačky alebo to, čo si mi poslal. Trvalu asi nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak trvalá isto nie, ani pre ženu ani pre muža
také?