MILUJEM kabáty, hlavne dlhé až skro po členky ale aj také pod a nad kolená ale páči sa mi, aj keď má zimný outfit "objem" - veľká bunda alebo oversized kabát, veľký šál, k tomu čižmičky páčia sa mi úpletové šaty, keď nie je dvadsať pod nulou.. doplnky, rukavičky, ponožky a milujem svetre!
a neznášam, keď chodia ženy s holými kotníkmi, pupkami, krížami, krkom a hrudníkom, to je otras to jej záleží viac na tom ako vyzerá, než na zdraví? alebo je trubka, čo sa o seba nevie postarať a obliecť sa jak človek? grr!
Úplne bezproblémov. Síce nevidíš poriadne akú má postavu, ale vidíš jej tvár, vlasy a aj to je to hlavné čo človeka zaujíma... ale vidíš aj celkovo z diaľky ako človeka.
Tiež ľudia vnímajú oblečenie na ostatných, takže ak si niekto dá pletený sveter, nemusí až tak zaujať niekoho ako keby mal priliehavé tričko alebo nejakú kožennú bundu...
Hlavne sa mi nepáčia tie hnusné skafandrové bundy, čo vyzerajú, akoby boli z nového videoklipu od Vitasa. Ešte športové a turistické oblečenie, vrátane topánok, sa mi veľmi nepáči. Kabáty, svetríky, šály sú sexy.
@yoss@17 teraz je asi taká blbá móda, prešli sme s frajerom asi 30 obchodov a všade mali iba takéto strašne je to hnusne, nechápem, že to ľudia naozaj kupujú
@passerine@18 tiez sa mi take nepacia. Nastastie mam pekny cierny "kabat" s opaskom na zimu. Vadia mi tie nabobtnane leskle bundy, o to viac, ked su skoro po zem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a neznášam, keď chodia ženy s holými kotníkmi, pupkami, krížami, krkom a hrudníkom, to je otras to jej záleží viac na tom ako vyzerá, než na zdraví? alebo je trubka, čo sa o seba nevie postarať a obliecť sa jak človek? grr!
Tiež ľudia vnímajú oblečenie na ostatných, takže ak si niekto dá pletený sveter, nemusí až tak zaujať niekoho ako keby mal priliehavé tričko alebo nejakú kožennú bundu...