zaujímam sa hlavne o ženy, ktoré ma oslovia menom, a nie "hej ty" a o tie, čo sa vedia zabaviť... či je niekto pri sebe, alebo naopak, nerobí až takú "váhu"...
Na ženách mi vadia viac iné veci, takúto drobnosť by som fakt neriešil. Ako priznávam, viac sa mi páčia chudé ženy, no ale to je jedno. Dôležité je aj tak vnútro.
zaprvé, definuj "pri sebe" zadruhé, aká je (povahovo)? čo k nej (v tejto teoretickej situácií) cítim? ako to vníma ona? to sú všetko veci čo to ovplyvňujú
tak ked vylucim z hry jej povahu (kedze nadpis sa pyta cisto len na vyzor) tak ak to je tak ako v nadpise, a sice ze aj ked je pri sebe je stale pekna... tak to je dnoznacne nevadi, poznam holky ktore su proste pekne aj ked maju nielen jedno ale hodne viac kil navyse ale tak zase vsetkeho s mierou, pokial by som holku mal problem oblapit tak to uz je fakt moc extrem a to jej nepomoze nech je akokolvek pekna
to ste ma mali vidieť ako som vyzerala keď som mala 1-2 roky samé čiarky po stehnách prvý stupeň na základke som bola vychrtlá a teraz ... mám rada svoje telo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
krasa je to posledne co by ma na dievcatu zaujimalo...
dolezite pre mna.. je vnutorne caro...
peace!