Ja nefajčím. Ale je to možné, že čoraz menej a menej mužov fajčí. Už sa to vyrovnáva muži prestávajú fajčiť ( zmúdrievajú ) a ženy začínajú ( osprostievajú ). Kedysi sa žena hanbila si zapáliť cigaretu na verejnosti, ale teraz je to už normálne ba priam d
poznám oveľa viac fajčiacich žien ako mužov (pričom žien aj mužov poznám asi tak po rovnako), ale zo žien prevládajú fajčiarky zatiaľ čo u mužov nefajčiari.
a názor? je mi to jedno. ale mužom sa to vraj nepáči, keď žena fajčí. ale zase ja si pamätám z tých filmov z 30 rokov ako tam ženy fajčili cez ten nástavec a to mi prišlo náhodou pekné, asi preto, že tie ženy samotné boli pekné dámy a tak nejak sa mi to spája dokopy. nepríde mi to nepekné ani u jedného pohlavia, a možno práveže skorej u mužov, keď si pri pohľade na nich spomeniem na krčmových štamgastov...
ja osobne som príležitostný fajčiar a aj z môjho okolia sa k tomu vyjadruje každý inak, vo všeobecnosti ma však s cigaretou v ruke vídava len veľmi málo ľudí. a úprimne, je mi jedno, kto si čo myslí...
Podla mna viac bab preto co s a hovori ze baby dospievaju rychlejsie , prave preto ze to tak neni sa snazia v mladom veku vyzerat dospelo tym ze fajcia
Niečo na tom možno bude, lebo v mojej partií sú 4 chalani a 2 baby (so mnou vrátane) a fajčím jedine ja a celkovo čo si všímam, tak baby sú asi v tomto smere aktívnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a názor? je mi to jedno. ale mužom sa to vraj nepáči, keď žena fajčí. ale zase ja si pamätám z tých filmov z 30 rokov ako tam ženy fajčili cez ten nástavec a to mi prišlo náhodou pekné, asi preto, že tie ženy samotné boli pekné dámy a tak nejak sa mi to spája dokopy. nepríde mi to nepekné ani u jedného pohlavia, a možno práveže skorej u mužov, keď si pri pohľade na nich spomeniem na krčmových štamgastov...
ja osobne som príležitostný fajčiar a aj z môjho okolia sa k tomu vyjadruje každý inak, vo všeobecnosti ma však s cigaretou v ruke vídava len veľmi málo ľudí. a úprimne, je mi jedno, kto si čo myslí...