je to kravina.. ale maximálna kravina. už vidím nejakého úbožiaka, jak sa hentým dopuje blbosť. nemá zmysel. iba keby vyrobili tabletku, po ktorej odpadnú, alebo odhnijú vajčiská a to by potom dávali cigáňom. ale inak je to na nič...
a tu to je..chlapci chcu aby sa ich baby pchali tabletkami..ked to chce tvoj, neznamena to ze teraz kazdy chce to iste..nikdy som svoju priatelku nenutil...ale ak chce tak co?
ja by som nebral ziadne hormonalne pucoviny bo to nici organizmus..ale na to treba rozum a ten ma malokto..
ale prd ničí, polovica žien by tým pádom bola v nemocnici. ale proste už len ten debilizmus. to čio si akože vyskúšať, ako sa majú tí, čo majú vo svojej winchestrovke poplašňáki, alebo čo?
ci zenska HAK , alebo ta muzska , kazda ma svoje klady a zapory.... ja si myslim, ze ak berie holka HAK, a chalan sa teda o nic nestara, malo by sa to aspon nejako striedat, ja s tym problem nemam, v pohode by som to bral..
a chalani by to tiez mohli brat,a spon odbremenia svoje holky, a ich tela sa aspon precistia od hormonov a zmiem okolo toho...
,,No, a chalani, boli by ste schopní brať takéto tabletky? Keďže poväčšine očakávate od priateľky, že sa bude dobrovoľne pchať tabletkami každý deň, pričom to nie je zdravé."
asi nie.iba ak by sa to rokmi potvrdilo ako neskodne.neverim kratkodobym vyskumom!su to picoviny ktore maju mnoho krat nepriaznive ucinky na ktore sa dojde casom.a vobec od svojej priatelky neocakavam ze sa ma napchavat tabletkami.vsetko je to o dohode.
,,Či si snáď myslíte, že tabletky sú babská záležitosť? Ale prečo by sa mali baby džgať tabletkami? Veď existujú aj kondómy."
nemyslim ze len babska.antikoncepcia vo vztahu a zodpovednost k sexu pripada na oboch partnerov rovnako.druhu otazku si si zodpovedala poslednou vetou.
,,ale potom je otázne, že baby, spoliehali by ste sa snáď na chalanov? lebo ak on zabudne na tabletku, zase bude tehotná tá baba."
aspon by ste vy baby pocitili strach z toho ake je to ked nevies na co tvoja polovicka zabudne
btw. dodatok z clanku:
,,Preparát CDB-4022 zastavuje veľmi účinne tvorbu spermií, bez toho aby ÚPLNE ZNIČIL plodnosť mužov.,, zvyraznene slova davaju jasne na javo ze nieje iste a urcite ze to neovplyvni plodnost muza.dovod preco zatial nemusim ani len uvazovat o tomto a radsej siahnem po gume ak partnerka by odmietala HAK.
A nie nebral by som to. Mozno to teraz vyznie sproste, ale zena vynosi decko, nie ja, preto nech ona bere HAK a nie ja. Rad prispejem finacne, ale tam to zacina aj konci..
crew, mas pravdu, ci uz vedlajsimi ucinkami, alebo chalanskym sebectvom. chalani su pohodlni, a sebci, preto ti tu bude vacsina pisat, ze by si to nedalo... "ved baby sa maju starat aby neotehotneli", ale to co je za tym, to ich netrapi....
podla mna este ani niesu dospeli, ked takto uvazuju...
ja som jedneho nazoru ... ak zenska nechce otehotniet nech sa stara o antikoncepciu ona, ok ma priatela jej platia napoly ale podla mna nieje mudre aby chlap na to dozeral ... chalani niesu natoklo zodpovedny .... aj tak bremeno vzdy nesie baba, chlap sa moze kedykolvek zbalit ....
a nesúhlasím, že baba otehotnie, tak nech sa ona stará. to vám akože fakt tak na svojej priateľke "záleží"? veď ona nemá sexovať, ak nechce otehotnieť, no nie? a nech sa potom nečuduje, ak sa nepošťastí. veď chalan môže hocikedy zdupkať.
@crew ... ano zodpovedny su obaja ale chlapy nevedia co je to zodpovednost do urciteho veku preto si myslim ze je to na babe ... predsa len dospievaju skor a nerozmyslaju hlavickou ale hlavou ... ( cest vynimkam )
Inak necital som clanok tak neviem na akom principe to funguje. Ale pokial budem moct sexovat bez kondomu a obav z toho ze by som partnerku oplodnil a nespravilo to zo mna muzatku tak preco nie?
súhlasím s rebelom, 16ty príspevok, po chlapsky povedaný a krásne pravdivý, ani nemám čo dodať; myslím, že tá zodpovednosť by sa zvýšila práve takýmto riešením
kravina vsetky tabletky nici to pecen a sposobuej rozne choroby ....v niekolkych pripadoch smrt.... nikdy by som sa na to nedala a ani svojho chalan by som do toho nenutila... na co aj?? antika je aj tak zbytocna... takmer nic nie je 100%-ne.... aspon nic co by mohol chalan vyuzit.... ale co viem tak lubrigacny gel obsahuje prisady proti spermiam
a baby ked sa tak hrozne bojite otehotnenia tak si zavedte vnutromaternicove teliesko alebo nesukajte vobec!!! ked uz s tym raz zacnete tak by ste mali ratat aj s rizikom otehotnenia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja by som nebral ziadne hormonalne pucoviny bo to nici organizmus..ale na to treba rozum a ten ma malokto..
a chalani by to tiez mohli brat,a spon odbremenia svoje holky, a ich tela sa aspon precistia od hormonov a zmiem okolo toho...
,,No, a chalani, boli by ste schopní brať takéto tabletky? Keďže poväčšine očakávate od priateľky, že sa bude dobrovoľne pchať tabletkami každý deň, pričom to nie je zdravé."
asi nie.iba ak by sa to rokmi potvrdilo ako neskodne.neverim kratkodobym vyskumom!su to picoviny ktore maju mnoho krat nepriaznive ucinky na ktore sa dojde casom.a vobec od svojej priatelky neocakavam ze sa ma napchavat tabletkami.vsetko je to o dohode.
,,Či si snáď myslíte, že tabletky sú babská záležitosť? Ale prečo by sa mali baby džgať tabletkami? Veď existujú aj kondómy."
nemyslim ze len babska.antikoncepcia vo vztahu a zodpovednost k sexu pripada na oboch partnerov rovnako.druhu otazku si si zodpovedala poslednou vetou.
,,ale potom je otázne, že baby, spoliehali by ste sa snáď na chalanov? lebo ak on zabudne na tabletku, zase bude tehotná tá baba."
aspon by ste vy baby pocitili strach z toho ake je to ked nevies na co tvoja polovicka zabudne
btw. dodatok z clanku:
,,Preparát CDB-4022 zastavuje veľmi účinne tvorbu spermií, bez toho aby ÚPLNE ZNIČIL plodnosť mužov.,, zvyraznene slova davaju jasne na javo ze nieje iste a urcite ze to neovplyvni plodnost muza.dovod preco zatial nemusim ani len uvazovat o tomto a radsej siahnem po gume ak partnerka by odmietala HAK.
A nie nebral by som to. Mozno to teraz vyznie sproste, ale zena vynosi decko, nie ja, preto nech ona bere HAK a nie ja. Rad prispejem finacne, ale tam to zacina aj konci..
jednak to ničí pečienku (nech si každý hovorí, čo chce. aj antibiotiká ju ničia, proste tabletky všeobecne)
môže sa jej síce zlepšiť pleť, lenže po vysadení sa spätne zhorší
a podľa výskumov, ak to berie žena veľa rokov, môže to prispieť k neplodnosti
podla mna este ani niesu dospeli, ked takto uvazuju...
a nesúhlasím, že baba otehotnie, tak nech sa ona stará. to vám akože fakt tak na svojej priateľke "záleží"? veď ona nemá sexovať, ak nechce otehotnieť, no nie? a nech sa potom nečuduje, ak sa nepošťastí. veď chalan môže hocikedy zdupkať.
ale nieeeeeeeeeeeeeee, vždy sú zodpovední obaja.
Inak necital som clanok tak neviem na akom principe to funguje. Ale pokial budem moct sexovat bez kondomu a obav z toho ze by som partnerku oplodnil a nespravilo to zo mna muzatku tak preco nie?
dnesne mlade baby rozmyslaju hlavou?