nebojte sa nie je to tak ako to vyzerá ... len viete svet je plný správ o tom ako sa niekto zabil a pod ... tak by ma zaujímalo ako je na tom Birdz a aký máte na to názor.
thak ked ma ten niekto pokaslany zivot .. thak preco by sa nemal chut zabyt? .. no ja neviem .. ja radsej nazor nemam .. a ani som o tom neako nepremyslala
raz som chcela skočit do pivnice, ked som bola menšia=D...ale ja by som sa nedokazala zabit...no mozno az keby som bola na tom fakt zle..ze na psychiatrii a thak=D=Dale to sa dufam nestane..
hm, jo, a dost vazne som na to pomyslal, ale to bolo este niekedy v 16-ke, nestastna laska a tak akoze neviem, ci by som na to mal, ale uplne si pamatam, ako som bol so spoluziakom na stanici, bolo fest nasnezene a rychliky lietali hore dolu, len sa tak prasilo, tak ma normalne tak napadlo, ze stacil by jeden skok a bolo by po vsetkom... ale teraz som rad, ze to ostalo len pri myslienkach, samovrazda nic neriesi a len zbytocne narobi dalsie problemy, aj ked sa povie, ze ved mne to uz moze byt potom jedno, ale predsa nie sme na tomto svete sami
Ja som myslela na samovraždu, ale nie preto, že by som sa chcela zabiť. Len som premýšľala, čo by som tým spôsobila. Zistila som, že sebe by som veľmi nepomohla, lebo to "vykúpenie" by som si asi veľmi neužila. Navyše by som len poubližovala všetkým svojim blízkym. Ja som asi divná, ale keď by som aj bola na pokraji samovraždy, spomeniem si na tých, ktorých by som mohla raniť a určite by ma to prešlo.
Mylsim si ze w ziwote su chwile, kedy clowek rozmsla, ze nema zmysle toto wsetko..a ze s tym chce skoncit...ale treba aaj porozmyslat nad tym, kolkym ludom by sme ublizili a hlafne, ziwot je len jeden a je w nom wela krasnych weci...
mhmmm az castejsie asi ako by sa malo aj som sa o to niekolko krat ani nvm ci vdakabohu ale neuspesne pokusila... mno a uz to nespravim ale aj tak stale nevidim na tom nic zle.. jedna vec je ked clovek nevie ako dalej staci iba pomoct ale ked mas stavy ze nemas preco zit lebo nevidis v svojom zivote zmysel je to ine... ja ho sice stale nevidim ale snazim sa ho pochopit... snad sa mi to raz podari..
mhmm ako to tu tak citam je to fakt na plac kolko mladych ludi mysli na to... mhmm v poslednej dobe mam pocit ze asi ani neexistuje clovek ktory nema fakt problemy (a tym nemyslim nestasna laska v 15 etc ale vazne problemy).. tento svet je ozaj shitaz..
a tak rozmýšlať nad tým je jedna vec a urobiť to je druhá ako tak napadlo ma to už pár krát ale to bolo len také chvílkové také depky silné som až nemávala ale nebola by som schopná ublížiť si jednoducho v tomto sa nezmením jednoducho niesom schopná ublížiť sebe a ťažko znášam ked ublížim niekomu inému,.,.
jáá nieee skôr som mala take napady, ze ked som sa pohadala s rodičmi alebo ked na mňa kričla trenerka, tak som dúfala ze sa mi niečo stane ( zrazí auto a prezijem ) aby si to vyčitali to je tiez chore, ale ja normalna nie som, takze tak
@40 nie nemyslim si je to chore clovek obcas potrebuje trochu viac pozornosti mozno nie pozornosti ako takej ale ked ta seci trapia svojimi problemami a tebe povedia sak ty ziadne nemas lebo o nich nevedia tak to trochu nasere a ... nvm to vysvetlit trochu zlozitejsia tema na vyjadrenie toho len slovami a este ktomu na nete... ale myslim ze minimalne ty rozumies co chcem povedat...
idem si tak po maxe v nire a na prostred cesty zastanem predavaju samurajse mece, vtedy som na okamuh pomyslel na masovu vrazdu ale samovrazda mna nikdy nenapadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nevyšlo...
a k teme: aj som myslela, ale je to vadne ked clovek mysli na suicide len tak z nicoho nic
nie, nemyslel
súhlas s @5
Len na(ne)štastie sa "to" nevydarilo!
Ak tam je nieco pekne a zaujimave, tak Vam to povedia druhi. Zvysok ma nezaujima.