@silviaaa no ľudia sú rôzny ja zase paródie milujem :3 najlepšie keď je sparodovaný nejaký vážny film pretože je umenie spraviť z niečoho dramatického niečo na čom sa ľudia zasmejú
@melancholik to ešte presne neviem rozhodujem sa medzi 10-timi asi pre príklad ... keď som bol malý mal som knihu danka a janka .... začal som to čítať keď u nás bola na návšteve polka rodiny začal som do textu pridávať svoje veci a ešte do večera sa na tom všetci smiali to ma tak namotivovalo
@faceinshadow Myslíš akože chceš napísať paródiu?
ako napríklad séria Harry Trottel? Alebo miliardy ďalších o ktorých ani neviem, keďže také nesledujem?
...len tak zo zvedavosti, smiem vedieť odkiaľ si nabral ten mylný pocit že je to originálne a ešte to tu nebolo?
Presne takémuto typu kníh sa vyhýbam. Keď si myslíš že si vtipný a chceš byť originálny, tak napíš svoju knihu bez toho aby si vykrádal knihu niekoho iného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ako napríklad séria Harry Trottel? Alebo miliardy ďalších o ktorých ani neviem, keďže také nesledujem?
...len tak zo zvedavosti, smiem vedieť odkiaľ si nabral ten mylný pocit že je to originálne a ešte to tu nebolo?