...uz ked mi do oka padol nadpis tejto temy, preco sa nevyjadrit?
Z celeho textu som povyberal hresenia, kde je hviezdicka je hresenie:
V globale: cele * Superstar je tak * dementne a prizemne, az mi je z toho na *. Najviac na grc je mi ale z toho, ze ludia su tak *, ze to aj tak podporuju a pozeraju.
Co sa tyka temy: fakt, ze tam je ten * * riťmus tomu pridava len na demencii, henten * v zivote nezaspieval ani hovno bez pomoci elektronickych uprav hlasu, tak preco tam * sedi? Do * *!
@delpurr je veľmi zaujímavé hodnotiť vymletosť ľudí na základe toho, čo sledujú v televízii, takéto zmýšľanie ma bude vždy fascinovať
Ja Rytmusa nemusím podporovať, počúvať a ani "musieť", aby som si ho vedela predstaviť v porote superstar. A už vôbec nemusím byť vymletá alebo unudená, aby som si zapla superstar.
Keď môže byť v porote Zeťová alebo Habera (ktorého prejav občas tiež nie je celkom normálny), kľudne tam môže byť aj Rytmus a vôbec mi tam neprekáža.
všetci by boli táááák neskutočné spokojní a vôbec by vás neohovorili, keby tam sedel jeden z vás rytmus síce je namyslený pri tom, ako mu chýba čo i len štipka skromnosti, otvorene sa vyhlasuje za hviezdu a veľkého človeka a tak ďalej a tak ďalej, ale na to, aby v porote niekto sedel, nemusí dokonale spievať... tak hádam počujem, či niekto len škrieka, alebo spievať vie, mali by ste skôr lamentovať nad tými chudákmi, čo nemajú súdnosť a spievajú horšie ako mamičky deťom uspávanky
A to ako hodnotia je uplne na kkt nee len rytmus ale seci , nekdo do spieva tak nejak podpriemerne ale ma na sebe lesklu bundu retaze a nagelovane vlasy tak hned ide dalej ale ked dojde nekdo kdo spieva tak priemerne a je obleceny alebo celkovo vyzera obycajne tak seci ze Neee , kkti
Myslim, ze nie, pretoze pan Rytmus ma od hudby nepekne daleko... Superstar si vyzaduje cloveka, ktory robi HUDBU nie sprosty rap a mysli si, ze je najlepsi zo vsetkych... dakujem za pozornost
neznasam superstar.. neznasam haberu...neznasam rytmusa... ale jedno mu treba uznat: vie čo decká chcú počut (nadávky a kokotiny) a to im aj dáva a oni mu to žerú aj s navijakom... za rytmusa sa ako slovak hanbim
nechapem co tu riesite rytmusa...ved on je uplne v pohode ..ja si nvirm predstavit superstar bez rytmusa...on tam robi najvacsiu zabavu...a ti ktory ho nemate radi tak naco sem chodite?
tak ja chcem iba odkazat tym ktory nemaju radi Rytmusa to aby ho nechali na pokoji...ved je to normalny clovek (kory mimochodom vie spievat)...a ti ktory tu tvrdia ze nevie a stretli by ste ho tak by ste sa pokakali od radosti...
kto nema rad rytmusa tak nech ho nepocuva ten kto ho pocuva a ho nema radtak je k...t a ak mas problem na rytmusa tak mu to povec do p..e ty p......y k...t som zabil co JEDINE RYTMUS . 50 cent nech sa skrije ten kokot vyjeban co sa smeje z japonskeho nestastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Z celeho textu som povyberal hresenia, kde je hviezdicka je hresenie:
V globale: cele * Superstar je tak * dementne a prizemne, az mi je z toho na *. Najviac na grc je mi ale z toho, ze ludia su tak *, ze to aj tak podporuju a pozeraju.
Co sa tyka temy: fakt, ze tam je ten * * riťmus tomu pridava len na demencii, henten * v zivote nezaspieval ani hovno bez pomoci elektronickych uprav hlasu, tak preco tam * sedi? Do * *!
a nájde sa človek, ktorý má ešte menšiu úroveň ako on? O.o
Nechapem preco tam kazdemu vadi ten Rytmus.
Lebo nevie spievat? Takych tam bolo.
Lebo je to namysleny clovek? No a? Porota nema byt vrcholom dokonalosti a cnosti. Porota ma hodnotit vykony sutaziacich.
Ale uz ked niekto pocuva/moze/podporuje Riťmusa, tak ten uz je len vymlety - to sa na nudu zvalit neda
Ja Rytmusa nemusím podporovať, počúvať a ani "musieť", aby som si ho vedela predstaviť v porote superstar. A už vôbec nemusím byť vymletá alebo unudená, aby som si zapla superstar.
Keď môže byť v porote Zeťová alebo Habera (ktorého prejav občas tiež nie je celkom normálny), kľudne tam môže byť aj Rytmus a vôbec mi tam neprekáža.
sa uvedomte, čo tu píšete za kokotiny, piču ste dokázali a bude múdrovať ako by ste zožrali všetku múdrosť sveta........filip
Vadí mi tam, ale niekedy je v pohode ... čo už, sú veci, ktoré sú fajn, keď od nás nezávisia ...
schopnosť hodnotenie je druhá vec
A to ako hodnotia je uplne na kkt nee len rytmus ale seci , nekdo do spieva tak nejak podpriemerne ale ma na sebe lesklu bundu retaze a nagelovane vlasy tak hned ide dalej ale ked dojde nekdo kdo spieva tak priemerne a je obleceny alebo celkovo vyzera obycajne tak seci ze Neee , kkti