ak dovolil svetové vojny, dokonca zabíjať v jeho mene (križiacke výpravy, upaľovanie "čarodejníc"), hladomor, choroby atď. tak áno....minimálne ja si takto nepredsavujem "nekonečnú dobrotu"
@stenatko to ptm svedci o jeho nevseomocnosti, ked toto dovolil nie???alebo ptm by sa dalo este jedno na to aplikovať: Koho Pán Boh miluje, toho krížom navštevuje. Ak by to to platilo, tak nás musí milovať ako kone - len kopať a kopať. Alebo má ptm zvrátený zmysel pre humor a musí sa na nás strašne rehotať akí sme ľudia j*bnutí
ak by si vedel aspon minimum potrebne o tom, ze by si mohol nieco vraviet o Bohu.. tak by si odpoved na svoju otazku poznal sam..
to uz nehovorim o tom, ze sa snazis hodnotit nieco/niekoho o com nevies (podla toho co pises) doslova nic
a k diskusii.. ano admin je na mieste.. okrem toho, ze ta tema moze urazat a uraza niektorych ludi.. bude viest len jednym smerom.. a k pochopeniu urcite nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
píše sa nejaký... + tri čiarky do vety, aby aspoň zmysel dávala
nie som nejaký extra veriaci,ale toto by som si nedovolila
Ak nejaký samozrejme je ...
@paulinka24 no nvm nvm nezabúdaj na imaginárneho priateľa
ak by si vedel aspon minimum potrebne o tom, ze by si mohol nieco vraviet o Bohu.. tak by si odpoved na svoju otazku poznal sam..
to uz nehovorim o tom, ze sa snazis hodnotit nieco/niekoho o com nevies (podla toho co pises) doslova nic
a k diskusii.. ano admin je na mieste.. okrem toho, ze ta tema moze urazat a uraza niektorych ludi.. bude viest len jednym smerom.. a k pochopeniu urcite nie
z prstov ti idu privelmi silne slova, na to ako PRIVELMI MALO o tom vies..
najprv si vezmi knizky a zistuj si .. a potom sa hraj na mudreho