myslíš že keď dosť ľudí klikne na "upozorni admina", tak ti túto diskusiu zmažú aj keď technicky neporušuje žiadne pravidlá, čisto len preto že je to hovadina?
Nie že by mali, ale chodí to tak, že pokiaľ sa nenaučia doma dosiahnuť svoje, inde im to pôjde nenormálne ťažko a zriedka dosiahn čo chcú. Niektorí rodičia sú takí, že len čo prejavíš známky života, začnú ťa odrádzať od všetkého, čo tvorí tvoju osobnosť a naopak veci, ktoré ti škodia, v tebe vždy spoľahlivo chcú rozvíjať aj za cenu tvojho nešťastia... Niektorí ľudia by nemali byť rodičmi.
Trochu divne si to naformuloval. Prečo by mali? Existujú hranice a existujú extrémy. Poznám ľudí ktorý si už od dectva robia z rodičov dobrý deň a zase takých ktorí sú dospelí a rodičia ich držia skrátka...
Ale aj hesoyam, wanrltv,rocketman. A este si neviem preco pamatam afzllqll, to je pekne pocasie.. Raz som to isla dat, ked som letela, lebo ma srala burka.. A zabudla som ze f ma vyhodi z lietadla
ked su krpati ta chodia na 500 kruzkov koli rodicom?? ved ked budu vasci tak im povedia ze tam chodit nechcu a basta jasne ako 30 rocnym este budu rozkazovat ze maju chodit na trening? omg to si de nabral/a?
ja celkovo nemusim ludi, ktori sa nevedia prejavit a postavit inym...ale to neznamena, ze by mali byt sikanovani, skor je to na ich skodu, ze budu lahko zmanipulovatelni
vo vacsine pripadov, aspon co som sa s nimi ja strtla, prave decka ktore sa nevedia/nechcu postavit vlastnym rodicom su tie ktore sikanuju a robia najvacsi bordel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
myslíš že keď dosť ľudí klikne na "upozorni admina", tak ti túto diskusiu zmažú aj keď technicky neporušuje žiadne pravidlá, čisto len preto že je to hovadina?
Zbrane nie (tri rôzne levely + wanrltw), a život (hesoyam) už vôbec nie (kto "hesoyam" zabudne, tak to nehral dosť).
Nápoveda:
Ale aj hesoyam, wanrltv,rocketman. A este si neviem preco pamatam afzllqll, to je pekne pocasie.. Raz som to isla dat, ked som letela, lebo ma srala burka.. A zabudla som ze f ma vyhodi z lietadla
skús to zaplodiť na našom Športovom
vo vacsine pripadov, aspon co som sa s nimi ja strtla, prave decka ktore sa nevedia/nechcu postavit vlastnym rodicom su tie ktore sikanuju a robia najvacsi bordel.