zajko by secko vyriesil ...zaloz si marketingovu agenturu a budes robit podnikove analyzy prostrednictvom birdzu...kamo vies kolko utrzis?taky benchmarking na zakazku od 1000 do 20000€ zevraj ide
Keď vylúčim rôznych punkáčov, anarchistov, metalistov, náckov, diskoľuďov, hiphopérov, fanúšikov toluénu, pervitínu alebo heroínu, prepálených húličov, futbalistov, hokejistov, intelektuálov, ktorí majú pocit, že sú neohrození králi intelektu, hyperaktívnych umelcov, hipisákov, exibicionistov, introverov, alfasamcoc, hviezdnych opilov, emákov, začínajúcich pubertiakov, vamprírov, mámvpičistov, onanovačov, zanietených fanatikov, tak na Slovensku zostane spôsobilý k tejto činnosti jedine @nemysliacitvor , a aj ten už onedlho nebude mladý. Narastá mu totiž pravoslávna brada.
myslím že áno a častokrát lepšie ako politici ktorým ide len o to aby si napchali vrecká. Tí ludom by však nemalo chýbať poriadne politické a iné vzdelanie. Dalšia vec je že nie vela ludí chce ist do politiky kedže ju vnímajú negatívne a nemaju nadej zmeniť zastaraný systém prípadne sa tam dostať bez protekcie.
tak mna taketo cosi vobec nezaujima,ale podla mna by sme to vedeli riesit aj my...mozno aj lepsie ako nasi terajsi politici ja osobne,kebyze som politicka kazdemu,kto nema pracu by som nariadila upratovat toto slovensko,zdvihat smeti zo zeme....vsade kam sa pozrem je bordel...fuj dalej...kebyze som politicka,tak nedam na kazdy meter na bildboard vselijake "hovadiny",ale pekne by som ta vyvesila tatry,hory a bla bla bla..a nie politikov,orange....jaaajha...dalej...politici,kedze maju peniaze,tak si myslia,ze mozu so vsetkym hybat a manipulovat...o neni spravodlive..maju peniaze a este aj od nasich rodicov zobru...a tam sa iduu na ciganov ocapovat....ta kde sme to?v jakej civilizacii?tu ,stari ludia za chvilu budu este v do 70r.pracovat,len aby im nemusel stat davat dochodok...kde bude o chvilu dochodok od 60...?taki sme mi..takí su nasi politici a slovensko...a my sa ideme porovnavat s madarmi...neznasam to tu..neni sme o nic lepsi ako oni..mladi stale len podpaluju budovy a neviem co...mozno su madari lepsi ako my slovaci...
@drejka nie každý, máš pravdu. ale je tam veľká pravdepodobnosť, že už je starý na také veci... tak ako príliš mladý a neskúsený tam nemá byť, tak by tam ani nemal byť príliš starý... povedzme od 25 do 55 rokov by mali byť ľudia v parlamente a vláde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ano myslim ze hocijaky obycajny clovek by to tu riadil lepsie ako ty kkti no a mozno aj mlady ludia
Prečo by ľudia, ktorí sa zaraďujú k nejakému hudobnému, či myšlienkovému prúdu nemali byť spôsobilí na riešenie problémov?
Plus ešte zvlášť napríklad ľudia, ktorí onanujú, či sú introverti ... ??
(Ehm, tak trochu si si nevšimol ladenie môjho komentára, ktorý sa nechce tváriť príliš seriózne.)
keď podľa zákona nikto mladší ako 18 rokov nesmie do parlamentu, tak nechápem, prečo tam môžu ísť 70 ročné babky a dedkovia, ktorí už majú sklerózu.
veď hovorím do jedného vreca.......filip
@rischo
rischo, rischo......................filip
BAZINGA!
myslim zze urcite vsetci nie, ale urcita cast z nas ktora sa o to zaujima a vie co a ako chodi v tych sferach...tak aj ano