Proste neviem ako to nazvať Sú to také blbosti . Sú veci ktoré si myslíte že robíte iba vy ? Ale máte nejakú slabosť pre niečo ? Môže to byť čokoľvek . Napr. Ja nezaspím bez ponožiek ! Takých mojich froté podkolienok ( samozrejme to len v zime )
na vianoce, na dovolenke, alebo dokonca i dnes závidim ľudom- prosto chcem všetko vediet vidiet chcem každého poznat a závidím im že majú ist s kým vonku, a ked vidím z okna ako niekto chodí po meste ide ma roztrhnút... lebo ja nemám s kým, vzhladom na to, že nikto nie je doma alebo sa mu nechce.
@stratenadeva no ako keď som doma tak v pohode, pokiaľ som neni od jedla alebo pod ale akonáhle sa dotknem v buse tyčky alebo pod už sa snažím čo najmenej dotýkať mojich vecí až kým si ich neumyjem
tesim sa na moj porod a verim, ze bude mozne, aby bol doma a maximalne tak v pritomnosti partnera a porodnej duly (samej mi to divne nepripada. ale ludom okolo mna ano.)
....hmmm predtým než niečo zjem alebo použijem na varenie to ovoňiam... mojej mame to už lezie na nervy , stale vraví "Nič tomu neni!" ale ja to musím ovoňať alebo ochutnať či naozaj.... mám fobiu z pokazeneho jedla :/
.. nahlas rozmyslam, dolsova so komentujem, a mne to nevadí len ked nahodou stretnem niekoho .. .. no ked som vonku sama tak sa potrbujem aj s niekmy bystrym povyparavt sak poznate radsej ako inteli.samota ako hlupa spolocnost
doma musím byť bez ponožiek. aj spať musím bez ponožiek. može mi byť zima aká chce, ale ja si proste doma ponožky nikdy nedám, ani cez zimu! na návšteve mi to nevadí, ale doma proste ano.
Človek si musí u mňa vybudovať veľkú dôveru, aby som mu dal do ruky môj mobil. A o PC nehovoriac. Nie, vážne mám svoje veci rád a veľmi nerád ich požičiavam.
A ešte niečo. Som absolútne nepoverčivý, ale ak nechcem niečo zahovoriť, klopem na drevo. Vždy.
mám úchylku na papier. naplniť ma dokáže ak sa ocitnem v papiernictve a vidím všetky tie nepopísané zošity a nepoužité ceruzky. plno bločkov, zošitov, diárov som ani nepopísala, milujem keď sú čisté.
Ja nedokážem zaspať bez môjho krásneho farebného vankúšika (ktorí je celý potrhaný, vypadávaju z neho tie "chámače" či čo to tam mám .. aj tak mi to nevadí... keby som mala nejaký iný nezaspím.
neznasam ked sa do umyvacky do toho stojana na pribor kde je kazdy stlpec oznaceny - lyzice, vidlicky, noziky - da niekto vidlicku medzi lyzicky alebo nozik medzi lyzicky, proste ma ide roztrhat od jedu vtedy
-bezpodmienečne si musím umyť vlasy každý 2. deň aj keď ich nemám mastné alebo inak "poškodené"
-keď idem sama MHD tak sa v duchu modlím, aby som nestretla nikoho známeho a sadám si vždy dozadu aby som mohla pozorovať kto nastupuje
-vždy sa kontrolujem ako vyzerám keď idem okolo nejakého zrkadla,okna,dverí a v škole je na chodbe jeden tmavý obraz, do ktorého sa vždy pozriem ráno kým vojdem do triedy
-nerozčesávam si vlasy keď ich mám rozčesané mám pocit, že majú 10x väčší objem ako normálne ...
* mám dieťa - ževraj to je divné v mojom veku ... teda nie ževraj, ale tak no, čo ja viem, zrovna divným by som to nenazvala.
* umývam si ruky hneď ako sa vrátim z vonku
* milujem vôňu všetkého nového
* podobne ako @30 - kušem si koleno ... zlozvyk z detstva, ale snažím sa ho zbaviť
* ovoniavam mlieko pred tým než sa napijem
* MUSÍM si kúpiť knižku aspoň raz za mesiac
* rozčuľuje ma keď niekto hociaké dievča s menom Simona volá v mojej prítomnosti Simka
* neznášam keď niekoho stretnem známeho keď som na prechádzke a ten niekto začne ťuťuťu a ťuťu ku kočiaru a šahať na moje dieťa! vtedy ma ide rozhodiť a hneď by som používala detol !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
-stále zabudám alebo som vo svojom svete
-a hneď jak prídem z vonku okamžite si umývam ruky ako prvé..
A aspoň 2 krát do mesiaca si musím kúpiť novú knihu.
suhlasim..ved kto je v dnesnej dobe normalny?
....hmmm predtým než niečo zjem alebo použijem na varenie to ovoňiam... mojej mame to už lezie na nervy , stale vraví "Nič tomu neni!" ale ja to musím ovoňať alebo ochutnať či naozaj.... mám fobiu z pokazeneho jedla :/
grňa! a ideme, @mcvpn podpor grňu!
-rada spim so spacakom na kukuricnych poliach
-neznasam vsetko oblecenie na ktorom je americka alebo anglicka vlajka
-rada si kusem koleno
-teraz ma tu budete buzerovat ale: mam radsej zvierata ako ludi
-uchylni ludia su mi sympaticky
potom mám potrebu chytať niektoré materiály... plyš, drevo, taký špeci povrch ktorý neviem pomenovať...
všímam si detaily, o ktorých možno zvyšok sveta ani netuší...
a celkovo som dosť divná
počkaj, tlačím letáky
Alebo keď niekto škrípe nechtami o tabuľu .. A ešte neznášam keď mám suché ruky
A ešte niečo. Som absolútne nepoverčivý, ale ak nechcem niečo zahovoriť, klopem na drevo. Vždy.
odkedy som skúsila tento, už iný nechcem ani vidieť. desím sa toho, že ho raz prestanú vyrábať
to nie je o veciach, ale skôr o nejakých tajomstvách, ktoré nemajú byť odhalené... aspoň tak mi to pripadá
Neznášam dotyk igelitky
Nezaspím s gombíkami na paplóne pri hlave
Na každé jedlo mám určené s akým príborom sa je
keď sa so mnou niekto rozpráva, musím pozerať inde a stále čosi robiť rukami
a bojím sa ľudí
neviem ako zo sebou zvládam žiť
- a je toho veľa. ja som celá divná... heh
@flagrantine to papiernictvo. presne!
A veci na stole musím mať urovnané. Najmä knihy a papiere.
-niesom narcis,ale mám až chorobnú potrebu sa pozerať na seba kdekoľvek,zrkadlo,výklad,okno,sklá na autách,a kontrolovať sa ako vyzerám
Tiež milujem papiernictva a ešte tú vôňu nových kníh , zošitov a celkovo aj novoty .
@simuliatko Presne ,presne
alebo ked niekto chrume
-potreba mať stále niečo v rukách
-ovonať mlieko predtým ako si nalejem (raz som si logla skysnutého a od vtedy mám z toho hrôzu )
-neznášam keď sa predávačky v Tescu pýtajú či mám clubcard
-neznášam rozhádzanu plachtu na posteli
je toho veľa
-keď idem sama MHD tak sa v duchu modlím, aby som nestretla nikoho známeho a sadám si vždy dozadu aby som mohla pozorovať kto nastupuje
-vždy sa kontrolujem ako vyzerám keď idem okolo nejakého zrkadla,okna,dverí a v škole je na chodbe jeden tmavý obraz, do ktorého sa vždy pozriem ráno kým vojdem do triedy
-nerozčesávam si vlasy keď ich mám rozčesané mám pocit, že majú 10x väčší objem ako normálne ...
-strašne rýchlo jem
a dalo by sa nájsť ešte tisíc vecí...
* umývam si ruky hneď ako sa vrátim z vonku
* milujem vôňu všetkého nového
* podobne ako @30 - kušem si koleno ... zlozvyk z detstva, ale snažím sa ho zbaviť
* ovoniavam mlieko pred tým než sa napijem
* MUSÍM si kúpiť knižku aspoň raz za mesiac
* rozčuľuje ma keď niekto hociaké dievča s menom Simona volá v mojej prítomnosti Simka
* neznášam keď niekoho stretnem známeho keď som na prechádzke a ten niekto začne ťuťuťu a ťuťu ku kočiaru a šahať na moje dieťa! vtedy ma ide rozhodiť a hneď by som používala detol !!!