Pytam sa z toho dovodu, ze aj tento moj nick tu, je vlastne akousi... Akousi spovedelnicou, momentalne mam dost tazke obdobie... a potrebujem to dat zo seba akymsi sposobom dat von.
nepáči sa mi tá druhá odpoveď, alebo aspoň jej formulácia....však už aj za tento prvý nick sa všetci istým spôsobom skrývame....a ak je niekto charakter, nebude mať druhý nick na naháňanie komentov
@Hurts tot že je tvoj nick akousi spovednicou je aj ok..ale presne je to každeho vec ..ale zase niekto ak tu ma 10 nickou len kvoli tomu že do nho niekto pinda.. a tak dalej..a robí sa že je niekto iný tak no.. ale fakt je to každého vec .. a stáva sa že niektozabudne aj heslo .. a je to
Ano, ano, to mas pravdu, je to kazdeho osobna vec a mna to len zaujima Na nikoho neutocim, ani nic podobne. S tym heslom.. Myslim, ze je tu aj moznost nechania si zaslania noveho hesla. Pytam sa z cistej zvedavosti
tak ako ani na jedno som neklkla lebo zas neni to ze uplne normalne ale zas ani nie som zasadne proti tomu, ved boze tak tu ma niekto dva nicky je tam toho....
.....zabite ma, ja mam dva.... ...ale nikdy som si nehodnotil (z druheho nicku) nič z mojej "tvorby" a ani z tvorby niekoho ineho... islo vylučne o TS... a ak by bolo mozne vymazat, tak uz neexistuje......ono...vlastne ak by sa to dalo vymazať(účet), tak aj Delfi je už fuč....
vsade ma kazdi viac nikou...ci je to uz na pokeci alebo inde....je to uplne kazdeho vec kolko ma nikou. ved staci ked zabudnete heslo a mozte zacat znova. a posielat si zabudnute heslo....no...ked spravite email len pre registraciu ...a vobec ho nanic ine nemate a ani nepouzivate...tak po urcitom case sa vam email zrusii....takze pripadne poslanie zabudnuteho hesla vam bude totalne nanic. inac bridz ma asi ako jedini na svete iste specifikum...a to ze pri vytvarani a registracii noveho niku mozte zadat akokolvek dlhe heslo, ale pri opetovnom prihlaseni vam ukaze ze zle heslo a uz sa vam viec nepodari prihlasit. samozrejme....heslo si hned nechate poslat...ono vam dojde...tak si opet dat nove dlhe heslo a....zase to iste. nechapem tuto vec. to som este nikde nevydel ze pri registracii zobere heslo, ktore pri opetovnom prihlaseni nezobere a oznacii ako chybne. a to bez akehokolvek upozornenia. boh vie ze preco to tak (ne)funguje.
nerobil by som to... ale zas chápem tých ľudí keď sa chce niekto opýtať niečo za čo by si o ňom každý v budúcnosti spravil zlú mienku alebo ho bral inak alebo sa hanbí, tak toto má oveľa istejšie... Alebo by im možno pomohlo zaviesť funkciu anonymni ma, príp. anonymné fórum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A komentovať si vlastnú tvorbu je totálne out =D