Myslíte si, že je zdravé dávať jesť svojím miláčikom šunku?
dnes si v tescu pýtala jedna stará pani 15 deka najlepšej šunčičky pre harinka a keď sa jej ta predavačka pýtala kto je to harinko? tak sa udivene na ňu pozrela a povedala jej, a vy nepoznáte môjho harinka?, z kabelky vytiahla takého malého psíka.......an
v malom mnozstve a ako doplnok ku riadnej strave je to ok... psom a inym zvieratam sa nesmie davat cervene maso...sposobuje u zvierat zvysenu agresivitu
@pubi no tak si myslim, ze pes sa s tym popasuje este lepsie ako clovek, s takou stravou.. ale tamtie kabelky fakt neviem, ved to ani chodit nevie poriadne..
@n0win ár ved hej ja suhlasim uplne - ale to som tiez neporovnaval, ci pes alebo clovek - len proste, ze ked sa zajko pyta, ci je to zdrave pre "nasich milacikov", tak reku neviem...
No ono to veľmi dobré nie je, nakoľko v tej šunke je veľa soli, konzervantov a podobne a to psíkovi veľmi škodí. Soľ by pes ani nemal žrať.
Ak nechcete chovať psa granulami tak mu kúpte radšej nejaké lacnejšie mäso a to treba uvariť napríklad zo zeleninou a cestovinou, ale bez soli, vegety, bujonov a podobne.
Mám čivku a šunku jej dávam občas, tak každý druhý deň, jedno koliesko.. Len tak, nech sa poteší, lebo jej to strašne chutí. A nemám pocit, že by jej to za tie dva roky nejako ublížilo
malým psom neviem ale pri tom čo dokáže zožrať môj pes (a to sú to niekedy fakt výnimočne nechutné/nestráviteľné veci) a je živý zdravý, myslím že kúsok šunky ho nezabije
Ja mám labradora a dávame mu aj šunku, teda moja mamka mu kupuje aj šunku ale najviac dva krát do týždňa po tých 20dkg Inak mu kupujeme kuracie mäsko, lebo to mu chutí najviac a mu to uvaríme a papinkááá
záleží kto je harinko.. ak psík, tak mu to neuškodí a je to uplne ok, ak je to rybička, tak je kdesi problém teda pokým nie je mäsožravá, ale tam sa aj tak dávajú iné druhy mäsa
@james144 no tak zloženie všetkých som nečítala, ale myslím, že vo väčšine soľ nie je...
pre ostatných, ktorí pochybujú, spýtajte sa veterinára, prečítajte si niečo o stravovaní psov a všade nájdete, že pes soľ NESMIE.
samozrejme, že ak ich budete chovať presoleným jedlom, tak nezdochnú po jeho požití, ale veľmi to škodí im vnútorným orgánom a neskoršie v starobe budú mať problémy a možno im týmto aj skracujete život...
Takže ak Vám na nich záleží, treba byť veľmi opatrný a radšej skoro nič slané psom nedávať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
podareny pribeh, urobil si mi usmev
a k teme - ja mam kamosku, co aj skreckovi dava sunku a to sa mi zda uz nedobre...takymto psom to asi neublizuje no...
@pubertslatinocelny ano datelinku strašne lubkam, lebo ma liečive účinky, hyhyhyhy
» www.burko.sk/rodinka/datelin...
filip
Ak nechcete chovať psa granulami tak mu kúpte radšej nejaké lacnejšie mäso a to treba uvariť napríklad zo zeleninou a cestovinou, ale bez soli, vegety, bujonov a podobne.
@n0win0u
@d170 všetky psie pamlsky sú slané
@aguri500 No nehovor
NIE!
pre ostatných, ktorí pochybujú, spýtajte sa veterinára, prečítajte si niečo o stravovaní psov a všade nájdete, že pes soľ NESMIE.
samozrejme, že ak ich budete chovať presoleným jedlom, tak nezdochnú po jeho požití, ale veľmi to škodí im vnútorným orgánom a neskoršie v starobe budú mať problémy a možno im týmto aj skracujete život...
Takže ak Vám na nich záleží, treba byť veľmi opatrný a radšej skoro nič slané psom nedávať...