@fxx no takéto reakcie čakám v dobrom. v poslednom čase sa stretávam s anjeličkami, ktorí sa tvária, že si také veci ani len nepomyslia, tak som zvedavá, koľko takých v skutočnosti je
Či je to zlé? Neviem. Myslím si, že kočku poteší keď niečo také počuje, ale zas na druhú stranu takéto veci by sa mali hovoriť medzi 4 očami. Predsa len je rozdiel povedať pekné vlasy/oči alebo rit/kozy. To mi príde ako eufemizmus pre "chcem s ňou sex". Ja občas poviem "celkom pekný chalan"
dievčatá - nemyslíte si že je zlé, ak to isté hovoríte a myslíte si vy o chalanoch (no okej, kozy asi nie, ale riť určite), a keď o vás toto povie chalan, tak máte pocit že je to zlé?
len ja tiež hodnotím viac baby ako chalanov a nie naulici ale napr. v tej telke... Často počúvam od priateľa či mi nehrabe keď vravím, že je celkom pekná a tak.. zvyk
zalezi od situacie - komu to hovori, o kom to hovori, ako to hovori, preco...vo vseobecnosti ale je to mozno 1 pripad z 20, ked by som to nepovazoval za zle.
ak to povie chlapec, ktorý ide so svojou frajerkou ruka v ruke, a obzrie sa za cudzou a povie vyššie spomenuté slová tak je humus največší na svete. inač nič proti. pokial sa dotyčná za ním sama nerozbehne a da mu nerátaných, že čo si to dovoluje
dosť trápne, v dnešnej dobe to hovoria decká na prvom stupni na zš... myslím, že chalani majú aj na viac, nejaké rozvitejšie vety a milé slová, ale tak keď je niekto nevybúrený a nevysemenený.. nech sa páči.. ale odo mňa by poputovalo niekoľko faciek
zalezi od veku, u pubertaka je to akceptovatelne ale chlapi nad 30 s takymto spravanim posobia primitivne. pokial sa chlap vcas nauci gentlemanstvu a taketo veci si iba si ticho mysli, je to korektne. inak nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
čo má byť na tom preboha zlé?
osobne maximalne vymenim kozy=dudy, ale tiez nechapem co je na tom.. kopu bab to hovori tiez, neviem ci sa tu snazis o sexistickost, ale nejde ti to !
Zle to nie je
aj baby hovoria akú majú chalani mňamky riť
(A nemyslím si, že to bude len tým, že minimálne v druhom prípade to ani nemôže nik povedať, pokiaľ nemá halucinácie )
Ako ja keď som raz išla z autobusu a chalani za mnou nahlas hodnotili môj vzhľad. Mať zlú náladu, vrazila by som im.
neprekáža mi to, ale sám by som sa blbo cítil, keby som tak rozprával, takže používam len jemnejšie výrazy
ale ak sa to preháňa vadí mi to
(Hoci prichádzam na to, že som asi unikát alebo čo, ale vážne na týchto partiách, kt. sa mi primárne spájajú s defekáciou nevidím nič zaujímavé
zalezi od situacie - komu to hovori, o kom to hovori, ako to hovori, preco...vo vseobecnosti ale je to mozno 1 pripad z 20, ked by som to nepovazoval za zle.
a takú so super kozami.. to akože dobre doja? lebo kozacie mlieko je fajn
Ale obvykle NEVIEME ci to babe prekaza alebo nie.
To by vazne nestacilo povedat len ,,ta je pekna ?'
V gayskom svete je to ovela krajsie. Len same si fesak, zlaty, same veci ktore potesia a clovek si nepripada ako ciste sexualny objekt.
ale tak raz mi trochu vadilo keď mi jeden ožratý zahlásil " chcel by som aby sa mi tvoje kozy húpali nad očami"
je to normálne