Ja nosím čižmy nad kolená aj s legínami a nevidím jediný dôvod prečo by ste niekoho takého mali označiť za kurvu.. ovšem názory tlustých dievčat ktoré sa do legín ani nevojdú neberiem do úvahy....
nechápem čo s tým majú vysoké čižmy a legíny, to dnes nosí každý
keby sa opýtaš vysoké čižmy a krátku latexovú sukňu s ktorej jej trčí polka rite, to už by sa dalo uvažovať, ale stejne nezávisí to od toho čo má kto na sebe
v dnesnom svete je holka kurva ked ma stekle a leginy, kurva je aj ked ma teplaky a skejtove tricko po bratovi, kurva je v spodnom pradle aj v lyziarskom vystroji, ci ma 15 alebo 28,.........to slovo je uz tak uplne maximalne otrepane ze mne keby 800tisic ludi povedalo ze som kurva tak mi je to ukradnute
pre mna su kurvy tote zmachlene 14 rocne lompy co prave dospeli do najkritickejsieho stadia puberty a nevedia co so sebou...
a vacsinou to slovo vychadza z ust niekoho, kto ma nehorazne komplexy pretoze este som nevidela zeby dobre vyzerajuci a so svojim zivotom spokojny ludia mali potrebu hovorit nieco take na druhych, pokial mu dotycny niecim neuskodil....
co ale si protireci s mojim predchadzajucim prispevkom na margo coho poviem len to ze ...niezeby fakt boli kurvy ale spravaju sa tak irituje ma to - takze mi skodia
nech sa kazdy oblieka,ako chce,nech si kazdy robi co chce.a myslim si,ze leginy a cizmy nie je oblecenie pre stetky,skor minisukne ako opasky a vystrihy az po kolena
všeobecne nemám rada diskusie o obliekaní, lebo všetci odpovedáte ako takí žugori, aby ste sa pochválili čo na seba všetko máte, nemáte, aké komplexy a nekomplexy z toho sú.
šaty NErobia človeka.
preto som sa na tú pridrbanú módu vysrala a mediz ľudí som schopná výjsť aj v pyžame.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
keby mam, mozno aj ja tak nosim..
ta veru še bavim.
@takazetroooskumimo Tos trefila
keby sa opýtaš vysoké čižmy a krátku latexovú sukňu s ktorej jej trčí polka rite, to už by sa dalo uvažovať, ale stejne nezávisí to od toho čo má kto na sebe
úbohé!!!
pre mna su kurvy tote zmachlene 14 rocne lompy co prave dospeli do najkritickejsieho stadia puberty a nevedia co so sebou...
co ale si protireci s mojim predchadzajucim prispevkom na margo coho poviem len to ze ...niezeby fakt boli kurvy ale spravaju sa tak irituje ma to - takze mi skodia
uz nepijem vino
podľa mňa je to každej baby osobná vec ako sa oblieka. A keď si dá čižmy a legíny však nech si dá. Prečo by hneď mala byť K*R*A ???
Jej vec nie ??
šaty NErobia človeka.
preto som sa na tú pridrbanú módu vysrala a mediz ľudí som schopná výjsť aj v pyžame.