to je vždy ťažko...síce sa vraví, že in vino veritas, ale tak to si nikdy nemôžeš byť istá...preňho to v tom opitom mozgu môže byť pravda...a ak ti povedal "milujem ťa" tak to určite pravda nie, poznám z vlastnej skúsenosti, to vravia len kvôli tomu jednému....hajzli!!!!
neznasam ozralcov a tych co poznam tak trepu blbosti a urcite ne pravdu ani nevedia ako sa volaju niekedy Vtedy nerozmyslaju tak moze sa stat ze povedia nieco co by pri normalnom vedomi nepovedali lebo je to napriklad tajomstvo...ale zas mozu len tak trepat blbosti a niekedy to fakt netreba brat vazne
zaleží od pomeru a druhu dakého alkoholu dakedy zo mna nič nedostanete a inokedy to zo mna nemáte problém vytiahnuť a potom sa na druhý den sa len čudujem čo som za chujovyni nakecal
ja nepijem a pravdu hovorim len ked je to nutne lebo nie vzdy kazdy pravdu znesie...ale niekedy poviem aj to co si naozaj nemyslim...ale alkohol nepotrebujem na nic...
Ja ked som opity tak rozmyslam na 60% pudovo, no a co sa tyka klamania tak s tym nie je problem, len mi dlho trva vymysliet dobru loz. Je este otazne co povazujes za opitost
@4 ja by som vpohode vypocital priklady z matiky, obcas ked som v dobrej nalade tak tocim aj po anglicky nejak ma toto nebrzdi, horsie je ked uz mam nieco najst ked som opity nastastie ma tieto alko piatky uz presli:p
čo ja viem.. tak opití hovoria pravdu.. veď to je jasné, je dosť možné, že občas trepú somariny, ale tak väčšina.. a hlavne také dôležité veci je pravda..
no ano pretože vtedy povedia niečo, čo by za normalnych okolnosti nikdy nepriznali. Povedia vam, čo si o vas myslia a aj ked vas nemaju veľmi v láske keď opitý nie su,akonahle uz maju nieco v sebe =priznaju sa uplne!! Mam s tym skusenosti,, neraz som pocula napr. dobre veci od kamosov v normalnom stawe o mojom chlapcovi, ale akonahle som s nimi bola,ked uz mali cosi v sebe = povedali mi o nom uplne setko (a negativne!!) mala som dost a wiedlo to k rozchodu sice si to pootom nepamätali, ale uz bolo neskoro
haha no ja niekedy rozdavam všeomožne pravdy o svete,alebo nad nimi aspon rozmyslam co sa tyka toho ci ja osobne hovorim pravdu o sebe...nie nehovorim,rovnako ako v beznom zivote,zavisi od otazok
co si v zivote nebola opita??? tak povies pravdu co ta napadne v opilej hlave...no a vzdy by som nato urcite nedaval ...a urcite sa nevravi vzdy pravda co je to za blbost? ked stem zbalit opily babu tak jej poviem pravdu?
uuuprimne z vlastnych skusenosti...nie len ze hovoria pravdu ale aj co si myslia...vtedy proste nemaju sancu zaklamat aj ked chcu a aj robia co by inak nespravili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale hovorim pravdu aj tak
kazdopadne asi hej..hovoria..dozvedela som sa vselico
...pretože len opití a deti sú najúprimenjší ľudia...
..toť môj názor..
.(ja vtedy tiež hovorím pravdu).
nech každý posúdi sám....
poznám človeka, ktorý mi povedal pár veľmi dôležitých (pravdivých) vecí a potom si nepamätal že mi to vravel (čo je dobre).
....niektory su milsi aukecanejsi...iny su naazilny,iny zaabawny..wsetko zalezi leen on mnozstva a powahe cloweeka
"stem ta pojebat jak rezen!" alebo
"ahoj...si zlata...ako sa mas?"
ale vravim ti daj na mna ja o tom fakt uz nieco viem