asi nie skorej by som povedal že autor ked písal o tých bytostiah pol riadne riadne spitý že sa mu to mátalo pred očami a zobrali si aj nejaké historické fakty ktomu aby to bolo strašidelné...
Samozrejme, rovnako ako aj ostatné nadprirodzené bytosti ako vodníci, lesné víly, škriatkovia, trolovia či šmolkovia
Ale nie, robím si srandu, myslím, že nie, je to asi len výmysel
mno zrovna taky z Underworld asi nie, ale rozhodne nezahadzujem co nepoznam, lebo sa mi to zda absurdne. To ze existuju paralelne vesmiri, sa tiez niekomu moze zdat absurdne a predsa je moznost, ze to tak je. Otazka tak nie je ci ano, alebo nie, ale skor do akej miery existuju
priveľa rovnakých výpovedí... hej, verím, že možno nie v takej forme ako ich poznáme z "rozprávok", ale existujú..
počula som o psychických upíroch - čo sa prisajú na nejakého človeka, hrozne ho využívajú, dotyčný sa cíti stále unavený a tak ale neverím na nesmrteľnosť
ak by si si pozrel historicke fakty,trebars o Draculovi(Vlad)tak on bol svojim sposobom naruseny a koli tomu,ze bol trosku iny a ludia sa ho bali mu zacinali davat nadprirodzene schopnosti,same hrozostrasne.Ale verim,ze upiri boli hrstka ludi so zvratenym myslenim,co im zachutila ludska krv a uctievali satana.Tak je to aj opodstatnene.Ale velakrat si aj ja kladiem tuto otazku.Ach,tajomna Trasilwania
a ja si myslím že upírou vymysleli od tatarov ktorý mali zakrvavné ustala lebo pili krv s koňa aby nemuseli hľadať vodu, ale aj toho vlada Drakulu do toho zamontovali
Podla mna urcite egzistuju... ked ma chodi pozerat dedko co zomrel ked som bola mala taq preco by nemohli egzistovat upiri a vlkoladi??? a takisto aj vily, trolovia,minimojovia, skriatkovia, mimozemstania, duchovia... viem o tom svoje... s duchmi mam par skusenosti a odftedy som racej opatrnejsia... a kedysi mi raz kyvala vila na margaretke... mozno si myslite ze som sialena ale ja to myslim vazne!!! a tito tvorovia su super
Niekedy pred 50 rokmi sa v amerike objavoval neidentifikovatelny vtak-plaz, ktory sa ponasal na vtakojastera este z obdobia jury...Objavoval sa v tom case nielen v amerike ale po celom svete. Minuly tyzden ho znova pozorovali nad aljaskou...
teda nadprirodzene bytosti existovat podla mna mozu a dufam ze existuju. Svet by aspon nebol jednotvarny...
@0 Né, vlkodlaci vznikli možno ako ospravedlnenie pre to, že čosi kedysi cez noc zrušilo celé stádo oviec. A upíri vznikli asi tak, že Vlad III. Tepes, tzv. Drakula preklial Boha, keď mu zomrela žena, a ptm sa podľa legendy zmenil na niečo také. Možno tak dostal porfýriu ( » sk.wikipedia.org/wiki/Porfýria... ), ktorou postihnutí bývajú považovaní za upírov.
Jasné, že hej... si čo myslíš.. a Dracula bol kto hm?? a videla si klip od Michaela Jacksona Thriller? To hovorí za všetko
Ináč, majú aj dôkaz- hrad, na ktorom Dracula kedysi žil
Anarchylove ja ti verim....upiry existuju to velmi dobre viem...neviem ci su aj taky ako napr. twilight ci underworld..aleje vela zvlastnych ludi..ktory sa podobaju na upirov a piju krv....a takisto verim aj na duchov...to je samozrejme ze su.....no a tie vily...to neviem povedat...take som este ja nezazila....
Podľa Mňa Existuju pisalo sa to už aj na internete.... ! ! ! ! Je to skor možné... ! v AMERIKE... žiju ... ! ! ! Aspoň si to myslim..... A prečo nie?? v tomto svete je všetko možné tak prečo by som nemala napisať ze Ano... EXISTUJU... a premna zamna si myslite co chcete... ja mam vlastnu hlavu .... a viem aj rozmyslat ...Vobec niesom OPITA...... ! ! takze ja si to myslim ! ! ! ANo existuju § ! !
Je to aj preto že na to verim bo som precitala vsetky knihy Twilight....A som na tom zavisla ale som si zistovala.. pre vlastnu zvedavost... na nete...sa to da najst..... ! ! !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale nie, robím si srandu, myslím, že nie, je to asi len výmysel
počula som o psychických upíroch - čo sa prisajú na nejakého človeka, hrozne ho využívajú, dotyčný sa cíti stále unavený a tak ale neverím na nesmrteľnosť
teda nadprirodzene bytosti existovat podla mna mozu a dufam ze existuju. Svet by aspon nebol jednotvarny...
@0 Né, vlkodlaci vznikli možno ako ospravedlnenie pre to, že čosi kedysi cez noc zrušilo celé stádo oviec. A upíri vznikli asi tak, že Vlad III. Tepes, tzv. Drakula preklial Boha, keď mu zomrela žena, a ptm sa podľa legendy zmenil na niečo také. Možno tak dostal porfýriu ( » sk.wikipedia.org/wiki/Porfýria... ), ktorou postihnutí bývajú považovaní za upírov.
Ináč, majú aj dôkaz- hrad, na ktorom Dracula kedysi žil
čo tu bláboláš Kriste Pane
Je to aj preto že na to verim bo som precitala vsetky knihy Twilight....A som na tom zavisla ale som si zistovala.. pre vlastnu zvedavost... na nete...sa to da najst..... ! ! !
Ano existuju........ I LOVE TWILIGHT