este by som upravil, ze nejde len o mentalitu, ale o nezaujem a absolutnu lahostajnost ludi.. proste dostanu 100korun volakde, tak maju vsetko ostatne na haku a je im jedno, ze koli tym 100korunam sa niekto(nieco) musel zadlzit
Lidl by som v živote nevolila.. majú desať pokladní, z toho otvorenú jednu, pri ktorej je rada do polky predajne..
a už nemajú vodkové pralinky s fínskou vlajočkou!
jedine, že by celoživotne pokryli moju spotrebu rožkov, slaniny, sleďov a ananásu v konzerve.. a samozrejme praliniek..potom by som nad tým už uvažovala
Trochu inak. Na to aby sa strana dostala do parlamentu potrebuje okrem ineho aj financnu podporu. Ta sa stranam dostava napr. vo forme darov. Teda ak strana bude okrem predvolebnych slubov, ktore nechame bokom, hajit zaujmy skupin ktore ju mozu financne podporovat . . . tuto financnu podporu dostane. Prakticky ziadna zo stran bez takejto podpory neostava. Inak by bola dost hlboko pod ciarou politickeho zivota.
Budem ako inak k veci, ale teraz má Lidl takú peknú reklamu s takým sympatickým dlhovlasým spoluobčanom! (týmto nehovorím, že by som išla voliť Lidl iba pre pekného dlhovlasého spoluobčana v reklame Iba upozorňujem na kvality Lidlu, ktoré možno ešte niekto nezaregoistroval
@pekele@kaylee nemáte to kdesi na youtube? Ja moc telku nepozerám a momentálne som úplne bez telky :/
@etelnair žiaľ, pralinky sa teraz voliť nedajú, nezískali dostatok podpisov na to, aby mohli byť zaregistrované... a to isto len preto, lebo ich Lidl stiahol z predaja!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
len preto, že nevieme, čo je Prosciutto, si z nás nikto nebude robiť Dobrý Deň!
=D
este by som upravil, ze nejde len o mentalitu, ale o nezaujem a absolutnu lahostajnost ludi.. proste dostanu 100korun volakde, tak maju vsetko ostatne na haku a je im jedno, ze koli tym 100korunam sa niekto(nieco) musel zadlzit
a už nemajú vodkové pralinky s fínskou vlajočkou!
jedine, že by celoživotne pokryli moju spotrebu rožkov, slaniny, sleďov a ananásu v konzerve.. a samozrejme praliniek..potom by som nad tým už uvažovala
Ja by som volila pralinky!
Keby zlacnia na polovicu chleba, rožky, cigarety a alkohol, tak by mali vela voličov
@etelnair žiaľ, pralinky sa teraz voliť nedajú, nezískali dostatok podpisov na to, aby mohli byť zaregistrované... a to isto len preto, lebo ich Lidl stiahol z predaja!
Ale divné oči má... a vlasy pomerne krátke, ale zas, na to, že je to reklama, tak zas až tak veľmi nie