hm,vieš čo,poviem ti z vlastnej skúsenosti 2 rozdielne prípady a reakcie na ne. Ked si dám svoje bežné oblečenie,čiže steel opasok s retazami a pod,neobzrie sa za mnou,nikto....nie že by mi to chýbalo a napr. dnes,dala som si minimum sukna tesne pod riť,opätky 12cm, hlboký výstrih vyčesané vlasiská,obzrel sa každí kamionista a debilní chlap,ktorý rozmýšlal dozaista o mojej "DUšI" je to síce trochu od témi ale trošku to súvisí a je to na zamyslenie...ale je to pravda čo vravíš do istej miery,nech si odreže jazyk každí chlap,ktorí tvrdí,že sa za takým typom,ktorý si opísal neotočí,neverím,určite sa otáčajú vo väčšej miere ako za babou ktorej len oči trčia myslím,že mala pravdu slečna,ale potom nech sa nečuduje,že na ňu každí slintá s umyslom preťahovania... a prečo chemlon na hlave? to ako brunety a rusovlásky nemôžu byť za žiadnych okolností pekné a príťažlivé? to už je zas pekná kokotina poznám brunetky,ktoré by kludne dali do vrecka každú blondatú hlavu vystavenú nežiadúcim vplyvom koncentrovaných peroxidov
take volam Rozkročnôžky, je mi z nich na grc, este ked davaju patricne najavo, ze ja som the best... neustale sa mnozia... a dnes som sa tak zamyslala nad tym, ze nikdy by som nechcela chalana, ktory sa na ne nalepi len pre ten povrchny umely vzhlad... radsej kupim psa
ja neviem,podla mna sa to uz toooolko krat rozoberalo...
neexistuje prototyp dokonalej zeny, vzdy sa najde niekto, kto nebude suhlasit
ved hadam uz aj z vlastnej skusenosti vies, ze kazdemu sa paci nieco ine(a nie len zeny),niekto ti povie, ze sa mu pacia prirodzene, niekto, ze ma rad cecky venku a tak dalej.. a ja osobne si myslim, ze prvoplanovo zmalovane s vystrihmi su naozaj dobre len na sex za predpokladu, ze nemaju v hlave nic.
akoze...obzriem sa zanou ak sa mi chce..ale na vztah asi nie..mozno na jednu noc..ale tak aj take dievca moze byt dobre a dalo by sa s nim normalne zit..proste ak to neni nejaka pipka trapna...tak je dobre
Kým som mala dlhé vlasy, suknu a tričko sa obzerali.. Teraz keď už nosím ťažké boty, kšandy, holú hlávku,, všetci pozerajú.. Ale asi spôsobom : čo to kurva je?
Tak mozno na jednu noc ale ak by som pocul slecny co by sa takto bavili tak by som si k nim sadol a snazil sa im vyvratit plan a-la ubliz si sama a vypestuj zo seba kurvu
keď je chalan ko*ot tak jasné že to naňho platí ale ja byť chlapom, tak by som si z takých akurát tak srandu robila, lebo neznášam presne hentaké typy xD
ja nechápem čo furt jebete s blond vlasmi ? pripadá mi to tak, že si myslíte že my blondaté sme nejaké kurvy, ktoré potrebujú stále niekoho baliť a nosiť minisukne a výstrihy
Keď ideme s @diduska125 po meste, tak sa za nami otočí minimum ľudí. A keď sme mali včera šaty, také kúsok kratšie a holé nohy tak to bolo viditeľne iné. Nevedela som či sa mám hanbiť alebo tešiť.
No určite by som bola radšej keby som ...toho človeka zaujala inak. Aj keď, priznávam, jedného konkrétneho človeka som si veľmi želala stretnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ja zbalim chalan svojou charizmou a ie vystrihom
Vlastne.. nemám rád blond vlasy, ani keď je baba moc zmaľovaná.
neexistuje prototyp dokonalej zeny, vzdy sa najde niekto, kto nebude suhlasit
ved hadam uz aj z vlastnej skusenosti vies, ze kazdemu sa paci nieco ine(a nie len zeny),niekto ti povie, ze sa mu pacia prirodzene, niekto, ze ma rad cecky venku a tak dalej.. a ja osobne si myslim, ze prvoplanovo zmalovane s vystrihmi su naozaj dobre len na sex za predpokladu, ze nemaju v hlave nic.
pravdou je že takto vyzerajúce slečny nech sa potom nečudujú ,že za nimi
každí behá len kôôli jednému !
myslím, že farba vlasov vôbec nie je podstatná
Keď ideme s @diduska125 po meste, tak sa za nami otočí minimum ľudí. A keď sme mali včera šaty, také kúsok kratšie a holé nohy tak to bolo viditeľne iné. Nevedela som či sa mám hanbiť alebo tešiť.
No určite by som bola radšej keby som ...toho človeka zaujala inak. Aj keď, priznávam, jedného konkrétneho človeka som si veľmi želala stretnúť