Opat jedna kvalitna anketa. A este kvalitnejsie odpovede.
Ked to nevies rad ti to poviem, bola na lieceni a na hcku nie je. Sam jej otec povedal ze uz je v pohode a je cista. Minimalne od hcka a tvrdych veci. Tie fotky su dost zavadzajuce, som zvedavy ake fotky by vznikli tebe keby si bol rozbity na salat z xlastu a okolo teba 20 paparazov robilo 500 snimkov za minutu. Potom este pre istotu vybrali tu najchutnejsiu momentku a fukli to na net. Tiez by si vyzeral ako troska a pritom to tak vobec nemusi byt ze ano. Aj ked amy to zjavne nevykryla no.
..ze si vobec dovolujete o nej rozpravat.. ved je to uplne jej vec co robii..je kopa milionov inych ludi ktory su rovnako zavislii..a preco prave ju riesite..a vobec rieste svoje problemy alebo aspon nejake uzitocnee veci ako napriklad globalne problemy svetaa..ze svet zanikne aa taak ...a nie nejake blbee ankety ktore su uplne zbytocnee !..toto tu je len strataa casuu ...zapodievat sa takymi blbostamii ako niekto droguje, sexuje v 13 ..taketoo nieco ako drogyy by nemalii objaviitt!!!!!!!!!!! a kebyze nejaky clovek neobjavi drogy tak by ste tu neriesili taketo blbosti ale by ste sa radsej vzdelavalii a nestracali tu cely den!!!!
clovek ktr je verejne znamy by asi nemal predstavovat zmes dorgovych zazitkov a zavislosti.. lenze
Celebrity a drogy jednoducho idu dokopy.. to ze niekto fuka kokain je absolutne normalne.. ma potrebu fungovat, byt zabavny.. je to nadludske sily obcas. Je to ale ich volba, ci sa na tu cestu dostanu.. a niekedy si to ani neuvedomia a zrazu tam su.
Btw, cela nasa "smotanka" fuka.. kokain je proste droga bohatych..nic viac.
Ale kto to nemal, nikdy nepochopi o com to je.
Neobhajujem ani jednu ani druhu stranu.. kazdy ma svoje dovody preco stym zacne.. lenze nie kazdy je silny.. a ked je tam K a ktomu miliony na ucte. nic ti nestoji v ceste.
rivaaaaaaaaaaaaaaa
nexapem jak sa wobec moze nekto nou a jej problemamy zaoberat...??!! su to jej sracky,nech si ich aj riesi sama. ja osobne ju mam na haku,mam wlasne problemy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ked to nevies rad ti to poviem, bola na lieceni a na hcku nie je. Sam jej otec povedal ze uz je v pohode a je cista. Minimalne od hcka a tvrdych veci. Tie fotky su dost zavadzajuce, som zvedavy ake fotky by vznikli tebe keby si bol rozbity na salat z xlastu a okolo teba 20 paparazov robilo 500 snimkov za minutu. Potom este pre istotu vybrali tu najchutnejsiu momentku a fukli to na net. Tiez by si vyzeral ako troska a pritom to tak vobec nemusi byt ze ano. Aj ked amy to zjavne nevykryla no.
ja byt nou je*em na herak a chlastam a hulim
Celebrity a drogy jednoducho idu dokopy.. to ze niekto fuka kokain je absolutne normalne.. ma potrebu fungovat, byt zabavny.. je to nadludske sily obcas. Je to ale ich volba, ci sa na tu cestu dostanu.. a niekedy si to ani neuvedomia a zrazu tam su.
Btw, cela nasa "smotanka" fuka.. kokain je proste droga bohatych..nic viac.
Ale kto to nemal, nikdy nepochopi o com to je.
Neobhajujem ani jednu ani druhu stranu.. kazdy ma svoje dovody preco stym zacne.. lenze nie kazdy je silny.. a ked je tam K a ktomu miliony na ucte. nic ti nestoji v ceste.
rivaaaaaaaaaaaaaaa