Tak mi to napadlo, pretože ja používam ICH-formu najčastejšie (lebo som v tom narozdiel od ER-formy dobrá) a popíšem hocičo, kdežto mám pocit, že tu sú blogy reálne osobné, intímne a príde mi to pozoruhodné (akože, to sú cudzí ľudia hodní vašich pravdivýc
no niekedy sa clovek rad verejne prejavi aj s tym, zas moze to niekoho poucit otvorit mu oci, alebo si nieco uvedomi popri , a ked uz sa rozhodne niekto pre blog, tak urcite rad zverejni
preco by mal niekto svoje pravdive intimne zapisky vysypavat svojim znamym alebo blizkym? myslis ze to niekoho zaujima?
tu si to capnes a medzi ostatnymi sa to strati,kto chce ten si precita,a dotycnemu sa na dusi mozno ulavi,este s tym ze je kvazi anonymny a nikto v jeho okoli o tom nevie
hej myslim to vsetko vazne.. je mi jedno, ze to tu hocikto moze citat, pretoze ajked mi chcu poradit, tak mi poradia mozno lepsie, lebo je to objektivne kedze niesu az tak zainteresovani do toho vsetkeho...
nerozmýšľala som o tom nikdy tak, či sú hodní toho, aby som im to povedala. nepotrebujú byť. tie myšlienky nie sú cenné a vlastne ani tak intímne, keď ich hovoríš niekomu, koho to vlastne nezaujíma a len na tvojej webke trávi voľný čas.
mnohé veci vážne, mnohé čisto s nadhľadom ako fejtón a mnohé boli len experimentálne šplechy. ale stále si myslím, že blog bol jedinou sekciou na B., kde som bola sama sebou.
mam tu 2 blogy a z toho jeden normalny, ktory myslim vazne a druhy tu mam taky, ktory citala aj triedna/slovencinarka, cize par neznamych ludi to moze pokojne citat
@n0win0u a do piceeeeee... blogy... kurva... neviem preco, ale cely cas som myslel na fora a pisal som o forach... pardon, samozrejme, ze blogy myslim vazne (ach) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tu si to capnes a medzi ostatnymi sa to strati,kto chce ten si precita,a dotycnemu sa na dusi mozno ulavi,este s tym ze je kvazi anonymny a nikto v jeho okoli o tom nevie
inac velmi vela blogov sa mi paci,niektore aj ked su vymyslene posobia realisticky
nerozmýšľala som o tom nikdy tak, či sú hodní toho, aby som im to povedala. nepotrebujú byť. tie myšlienky nie sú cenné a vlastne ani tak intímne, keď ich hovoríš niekomu, koho to vlastne nezaujíma a len na tvojej webke trávi voľný čas.
teda okrem toho posledného o super babe
ja osobne píšem blogy, ktoré majú reálny základ dotvorený fikciou
@frez smiem sa spytat, ktore blogy tvoje su vymyslene dristy ? a ak su, tak ake mas pohnutky ich potom pisat a hlavne take, to mi mo do hlavy nejde