Myslite že je chyba v hre alebo v pc? (foto: koment)
cez hrusa mi to tam stále mihá, robí to len v TS3 alae možno je to preto že je tá hra príliš náročná na pc? alebo je to nejako zle nainštalované??? Dakujem za odpovede
aha to sú akože textúry? no tak takto ti moc nepomôžem keď som sa v podstate nič nedozvedel xD ale myslím že keď ti to nevyhodilo chybu tak to nebude chyba hry ...
@daddy chyby v hre sú len občas, niekedy to má problém s ukladaním alebo sa mi "zdeformujú postavy... ale stále mi hádže tabulky Ea download manager a neviem či ho môžem odinštalovat lebo sa mi tam zdá v podstate zbytočný... a môže byt problém aj to že hru púštam cez Daemon Tools (virtuálna mechanika) namiesto CD. Downloady nemám žiadne tak neviem....
@romulik pri malej pamäti... takže proste pozatváraj všetko čo sa dá ak máš dobrú grafiku a pôjde ti to , s Daemon-om som nemal nikdy problém takže tam ho asi ani nehľadaj , EA downloader môže byť problém aj keď neviem ako ja som ho odinštaloval a ak sú chyby v hre len občas tak skús porovnať .. hmm napr . fialové tričko ti neukazuje , tak skús založiť novú hru a kúpiť postave fialové tričko.. ak ti ho zase neukáže tak je chyba v hre a jedine reinstall potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
môj "zdeformovaný simík (siminka)
už tu bol taký prípad