mam priatelov a nemam benefity. vztah nechcem ani priatela s benefitmi nechcem. ale sex chcem. a ostatni ma nezaujimaju. fakt neviem, ktoru moznost dat
@method ja sa inak priklanam k @sisi092 chalanai to len prejavuju viac, nie chcu viac ...ved ktora zena z FWB by si to priznala, ze chce len bohapusty sex? maloktora, preto si spolocnost dalej mysli, ze FWB je hlavne pre chlapov, ale v skutocnosti to podla mna viac praktizuju zeny a ti isti chlapi im rotuju....
@rayennn myslim, ze @xxar3s ma pravdu....vo veku 15 rokov to chcu chlapi viac, ale cim budes starsi, tym budu zeny "nadrzanejsie" a viac povolnejsie k sexu...aspon ja to tak vidim, a vzdy ked utrusim nejaky eroticky vtip, tak reaguju dost pozitivne (v 15. tak reagovali len tie najvacsie ku*vy, ale teraz 99% sa zacne cervenat) a sex chcu castejie ako muzi podla mna, preto FBW oblubuju hlavne ony, lebo velmi lahko si prestriedaju viac partnerov a nemusia sa zatazovat vztahom, ak ho momentalne nechcu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A ani si to zakladat nemusel, 1. moznost vitazi definetely
"Nemam ani priatelov ani benefity."
Tak ale chalani to chcu viac asi..
...no benefits needed
ale stotožňujem sa s tým čo som označila ofc