holka a s chalanmi to problem nema .. a je ich podstatne viac ako holiek a mna by zaujimalo ze ci ma dievca v dnesnej dobe podla vas lahke najst si partnera rovnakeho pohlavia...
neviem, ci je to lahsie .. z mojej skusenosti by som povedala ze je to skor komplikovanejsie .. ale treba skusit hladat, a snad sa ti podari niekoho najst
.. a pre prispevky typu "skoro vsetky su bi" poviem len tolko, ze je to moznoze trendom dnestnych cias, ale ked to tak citia, tak co maju robit ?
v minulosti podla mna neboli ludia bi, lebo si to ani nevedeli predstavit, a kedze v dnestnej dobe sa otom aspon trochu viac hovori, tak sa v tych reciach vela ludi najde, a zisti to o sebe ...
ja sa na to pozriem zas z opačného pohľadu a to chalanov bi gayov
v poslednej dobe bádam, že veľa gayov sa neviem stotožniť so svojou orientáciou a skrývajú sa za Bi-sexuálnu orientáciu, a klamú samých seba tak ako aj svoje okolie, poznal som ich už kopec, ale ani jeden s nich nevykazoval nejaký záujem o chodenie či sex a dievčaťom
neviem ako ale u dievčat fakt funguje ten bisexuálny trend, ale po pravde aj heterák sa dokáže vyspať s rovnakým pohlavím, len sú tu samé predsudky...
@empty6361 aj v minulosti bolo dost vela ludi bi, uz aj za cias stareho Rima len sa o tom nikdy velmi nehovorilo, lebo v spolocnosti to bolo neprijatelne a v socializme ani nehovorim, keby s tym vysli na verejnost. bariery sa teraz strhli, takze sa o nich hovori viac, ale mozno aj preto mladi to viac skusaju a myslia si, ze su preto bi...no tak vela ich podla mna neni, aj ked v kazdom cloveku je kus z toho i toho
no sak to, ze sa otom viac zacina hovorit, tak sa ludia "hladaju"
hej v kazdom je troch z kazdej strany, ale ucrcite sa najdu aj ludia ktory su bi bez ohladdu nato ci jet o trendom alebo nie .. a oni to maju este tahsie, kedze su zamiesani aj s "naoko bi"
zaujimave sledovat ako si na tom dokazu ludia lamat hlavu asi to zavisi len na stasti ... a kazdemu to moze to byt akurat fuk lebo uz len zalezi na tom ci to clovek cce alebo nie ked nie jednoducho soda a ked chce ma aj ked niekedy to ide tahsie aa sak to jedno spoko .... len nepochopim ked sa hovori ze je tolko bi preco to nedaju najavo ?? co ja poznam mkopu ludi nepoznam nikoho kto by bol bisexualny .... max takych co sa na o hraju a ked ide do tuheho tak im stuhne rit a utecu pred tym tak ja fakt neviem bisexualitu dnes ludia asi beru ako imageee abo co???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
.. a pre prispevky typu "skoro vsetky su bi" poviem len tolko, ze je to moznoze trendom dnestnych cias, ale ked to tak citia, tak co maju robit ?
v minulosti podla mna neboli ludia bi, lebo si to ani nevedeli predstavit, a kedze v dnestnej dobe sa otom aspon trochu viac hovori, tak sa v tych reciach vela ludi najde, a zisti to o sebe ...
a
ja nechapem vsetkych takych nie len teba..
a niesom kokso, ale kokinka
no neviem ja sa v tychto veciach moc nevyznam... DDD ti su len vymyslene termíny haahaaa
co si si myslel ze na co narazam? hmmmm?
no jednoducho prehovno- neviem tak sa mi to niekedy podarí=D
v poslednej dobe bádam, že veľa gayov sa neviem stotožniť so svojou orientáciou a skrývajú sa za Bi-sexuálnu orientáciu, a klamú samých seba tak ako aj svoje okolie, poznal som ich už kopec, ale ani jeden s nich nevykazoval nejaký záujem o chodenie či sex a dievčaťom
neviem ako ale u dievčat fakt funguje ten bisexuálny trend, ale po pravde aj heterák sa dokáže vyspať s rovnakým pohlavím, len sú tu samé predsudky...
no sak to, ze sa otom viac zacina hovorit, tak sa ludia "hladaju"
hej v kazdom je troch z kazdej strany, ale ucrcite sa najdu aj ludia ktory su bi bez ohladdu nato ci jet o trendom alebo nie .. a oni to maju este tahsie, kedze su zamiesani aj s "naoko bi"
no asi tak hlavne je viac moznosti