Casta masturbacia je nezdrava?som panic,ano na moj vek mozno troska divne a robim si to sem tam trikrat do dna...a tusim,ze moj vtak zacina ochabovat...
Moze to byt sposobene ze je moj vtak nauceny na ten isti tah?
lol ja ekd som mal 13 -14 rokof somd al aj 6x zaden... a rano ked bol stan rozbalenýý konec... vyhoniť a doškoyl inak nešlo..potom pryšla 15 prvy sex ...moc sneho nemam bol som najebaný..a teraz mám nato ludí iked niekedy v krityckej chvílke
NA to mozes zabudnut ze uspokojit priatelku 70% zien este nezazilo orgazmus tak mozes byt kludny priatelka ti aj tak povie ze si bol uzasny aj ked nezazila orgazmus ver mi radsej si pozri online film xxx na www.home-cinema.wbl.sk a vyhon si ho :::::::
ja som sa tiez toho bal ze sa skoro spravim ale das hodinu som jebal a nespravil som sa ani poriadne nevzrusil...ale mal som opicu bo som pil 2 hodky pretum..taze tak....chod do privatu pozriet na anvsetvu...
honenie sposobuje udajne vacsiu vydrz pri sexe ta sa rob rob rob aby urobis aj svoju holku a ni po par min poves ze us si a nemoses zasa a ona chuda zasa nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale tak ked ta bavi doma drnkat cicinu tak preco nie
a ten vek ma najviac zaraza cakal som ze to tu bude od 14 rocneho keketa a ne od stareho capa
@15 tak tak suhlas