tie dve prvé bytosti, nie som si istá či existujú, ak existovali tak zrejme vymreli.
Tá tretia vec, z historického hľadiska neexistovala. Exitovali len kňažky, ktoré sa ľudovo prezývali čarodejnice a strigy. A tie neboli žiadne hrboľaté monštrá s bradavicou na nose a čiernou mačkou. Ale kdeže....
@5 to je nán tu všetkým hádam jasné ale myslím , že autorka tejto diskusie mieni fantazijnú rovinu nie historické hľadisko
Upíri a vlkolaci už zmasakrovaný *konzumom* , sú prepchatý všade . Zvyšok zaujímavý viac ako si viete predstaviť , z hľadiska larpu sú to velmi tažké úlohy.
Presne autorka tohto fora nie je zatazena na historiu ale na fantaziu a co sa tyka vymretia... mylite sa upiry a vlkodlaci este exzistuju tie knyzky alebo carodejky.. su tiez ale v inej podobe, vsetko ma inu podobu a strukturu,,,,,, musime sa zmmierit s takzym svetom, ktory nevidimje ale nemozme si mysliet, ze neexzistuje? Je tu niekto veriaci?? myslim v boha?? tiez ho nevidite a vieta,m ze je a tak to ma byt... teraz sem hadzte komenty a kecajte...
@7 nie som si ista, ci som ta pochopila. Ty si myslis, ze vlkodlaci, upiri a spol. existuju, ale v nejakej inej rovine? Nejaky pararelny svet,ci nieco take? A ako to vies, preco si o tom tak presvedcena?
som presvedcena lebo kazdy clovek musi niecomu verit, a ja nie som veriaca v boha........... a v toto verit mozem.. vo svojej skutocnosti to exzistuje.. nie v paralernej rovine ale tak vseobecne v nasom svete.
Otazka na dni do stvrtku... keby ste si mohli vybrat.. aku mysticku osobu by sze si vybrali a preco???? a keby ste tym boli ako by ste s tym zili.. ????
Ja by som chcela byt vampire.. pre jeho silu, rychlost a vsetko by som to vyuzivala vo svoj prospech ael aj na dobro mozno by som obcas aj zabila keby som bola taka
@10 no dobre, ale musis uznat, ze krestania maju na svoju vieru aspon nejake podklady. Na zaklade coho veris, ze nieco take existuje? Stretla si niekoho takeho, alebo sa ti nieco stalo, co by potvrdilo tvoju vieru? Alebo v to veris, lebo si si precitala par fantasy kniziek a videla par filmov?
Pochadzim z velmi streho a mudreho kmena strayh Findovcov,, vsetko co som zazila sa chcem podelit s Vam,i.. je mi prijemne stravit cas v tomto populkarnom svete kde kazdy sa meni rychlostou sekundy a ti muzi cio su tu.. nikdy za cele storocie som nic take nevidela
V rozlehlém stinném světě duchu a démonu není žádna postava tak strašlivá, žádna postava tak obávaná a opovrhovaná, a přesto nadaná tak hruzyplnou podmantivostí jako upír, který sám není ani duch, ani démon, ale sdíli temné povahové rysy a vlastní tajemné a strašlivé schopnosti obou.
Jestli jsou nějaké dobře doložené záznamy, jsou to záznamy o upírech. Nie nechybí: oficiální zprávy, přísežná prohlášení vážených lidí, lekáru, knězí, učitelu, komplexní soudní dukazy. A přes to všechno, kdo věří v upíry?
Môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti že to naozaj existuje. Ja a môj strýko sa týmto veciam zabívame a spoločne ich vyhľadávame a ničíme. Od mojich 14 rokov sa tomu venujem neustále. Upíri, vlkodlaci...sú to hnusté stvori a žiju dodnes!!! Možno aj vo vašej rodine je niekto taký. Dávajte si pozor ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tá tretia vec, z historického hľadiska neexistovala. Exitovali len kňažky, ktoré sa ľudovo prezývali čarodejnice a strigy. A tie neboli žiadne hrboľaté monštrá s bradavicou na nose a čiernou mačkou. Ale kdeže....
Upíri a vlkolaci už zmasakrovaný *konzumom* , sú prepchatý všade . Zvyšok zaujímavý viac ako si viete predstaviť , z hľadiska larpu sú to velmi tažké úlohy.
A inak ked uz si vybrat...tak jedine vlkodlak