Nie.. možno tak v to že nemôžeš uplne umrieť pretože energia nezaniká ale mení sa.. (ak je to duch tak v to asi verím ).
Chcieť by som mohol chcieť ale bohužial nežijem v dobách starých kde si ľudia nevedeli vysvetliť niektoré javy a tak ich nahradzovali svojimi bôžikmi. Ale určite to bolo veľmi romantické
Boh je pre mňa všetko vrátane mňa, teba, postele na ktorej ležím a pod.. duchovia podľa mňa taktiež existujú a rovnako si myslím, že aj vtelené bytosti.. a bola by som mocne rada, keby idem po lese a stretnem hobitov a po lúkach by lietali víly a pásli by sa tam jednorožce
ja v Boha verim, aj na duchov... na mysticke bytosti ala vili hobiti elfovia nie, ale bolo by sympaticke stretnut nejaku spicatouchu slecnu v nejakom korzete s paradnym sluchom ci zrakom ci co to ti elfovia vlastne mali
@majo16 nie som fyzik, ale tá energia z tvojho tela unikne do okolia, teda zostane v tomto vesmíre...nemôže ujsť niekde mimo, pretože to sú zákony fyziky.
Přečtěte si fantastický příběh a potom pohlédněte znovu na les, který se vám předtím zdál tak všední; nevidíte v něm stopy Lórienu? Nezdá se vám, že by se támhle na paloučku mohli vynořit elfové?“ (J.R.R. Tolkien)
...verím v Boha, skeptický niesom ani od paranormálnych javov hoci ich zažiť nepotrebujem a popravde ani nechcem...A ešte verím v @rheia
Ušatých, zelených, veľkookých, nosatých, zubatých a neviem akých iných tvorov alebo iné podivuhodné bytosti a kreatúry ,vrátane teba, ma nejako moc neinteresujú - z rozprávok bratov Grimmovcov som vyrástol a Harryho Fotera som tiež nikdy nekukal.-..
@puco90 To je pravda ale čo sa týka M-teórie a teórie strún sa vesmír skladá 11navzájom poprepájaných dimenzií 1 časová a 10 priestorových a presun energie medzi dimenziami neje vylúčený ako (napríklad gravitačnej) o čom tieto teórie pojednávajú. Takže ak to bude možné tak sa tam po smrti niekde presťahujem
@santo89 aj to je pravda, ale posmrtný život sa netýka ničoho fyzikálneho, ani ničoho merateľného....takže nemôže byť ani v inej dimenzii...ja som to len zjednoduchšil na náš vesmír...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Chcieť by som mohol chcieť ale bohužial nežijem v dobách starých kde si ľudia nevedeli vysvetliť niektoré javy a tak ich nahradzovali svojimi bôžikmi. Ale určite to bolo veľmi romantické
Neverím
Ušatých, zelených, veľkookých, nosatých, zubatých a neviem akých iných tvorov alebo iné podivuhodné bytosti a kreatúry ,vrátane teba, ma nejako moc neinteresujú - z rozprávok bratov Grimmovcov som vyrástol a Harryho Fotera som tiež nikdy nekukal.-..
a dokonca ani nie pár dní... asi pred dvoma sa mi zdá
niečo na tom možno bude...neviem
ale je pravda, že keď som mala 11 čakala som na list z Rokfortu, ale sklamali ma
Takisto verím, že mi konečne napíšeš...