Teším sa na SND v apríli, veľmi ma poteší, keď počasie dá a pôjdem sa bicyklovať. Takisto sa teším na prvé grilovačky a chlastačky vonku a na to, že budem våčšinu leta v robote šlapať dvanástky a potom si z výplaty dám ďalšie tetovanie a kúpim si veľa dobrého jedla
júúj, toho je viac... Rally Eger, Prešov, Košice, Peking-Paris, MorisCup... samozrejme medzitým sa "teším" na dopísanie diplomovky a (dúfam) úspešné štátnice.. a tak
The Colo Run, Edmania.. potom, ak výjde tak na Ibizu, ak nevýjde, tak znova na Zrče.. potom ešte do Franúzska. Predbežne prídu nové a nové eventy a podľa toho sa rozhodnem.
Už som to našiel. Koná sa 04.07 - 05.07.2016. Ale to bude prvýkrát letná, pochybujem, že tam bude viac ľudí ako na zimnej. Ale, možno aj áno!
Ja cez leto nebudem na SVK, takže mne výjde len zimná Edmania.
@dreams155 Jááj... no je to daleko, ja tiež ešte uvidím, ale beriem to ako náhradu Only Open air tiež si myslím, že tam nebude veľa ľudí ale to mi nevadí vôbec
@dreams155 Keď som to zbadala, tak som hneď dala going... neváhala som ani sekundu, lenže v rovnaký dátum je Hospitality v BA a tam som tiež chcela ísť úplne najviac na pč.. keby Nervo boli aspon 8meho piatok ach jaaaaj
Tak, na tvým míste bych jel na Nervo. Tak skoro, by si ich tu na SVK nevidela.
Ministry je ministry... kopec zážitkov.
Ale, je to na tebe.. potom si budeš hovoriť, prečo som ja nešla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a na naše divadelné predstavenie, bicyklovanie a tak...
na všetky sa chystám.
A punkaci a uprising a volby
Najviac na LiR open air, už len veriť aby to vyšlo
Jasne, idem tam, už teď se teším.
Hodím ti sem event.
» www.facebook.com/events/99615033...
:S
Inač, ako dopadol Silvester? Kde ste nakoniec skončili?
Fúha, to som nevedel. Pošli mi event. :S
Už som to našiel. Koná sa 04.07 - 05.07.2016. Ale to bude prvýkrát letná, pochybujem, že tam bude viac ľudí ako na zimnej. Ale, možno aj áno!
Ja cez leto nebudem na SVK, takže mne výjde len zimná Edmania.
Vidíme sa v Ministry 09.04.2016?
» www.facebook.com/events/19556842...
Tak, na tvým míste bych jel na Nervo. Tak skoro, by si ich tu na SVK nevidela.
Ministry je ministry... kopec zážitkov.
Ale, je to na tebe.. potom si budeš hovoriť, prečo som ja nešla.