na flautu - učila som sa 5 rokov a na ňu viem celkom dobre hrať dodnes okrem toho som rok chodila na klavír, ale to ma nebavilo a ani mi to nešlo a boli aj pokusy na gitaru, ale ani k tomu som sa nevedela poriadne dokopať
Najprv to boli bicie. Bohužiaľ bývam v byte / na intráku a teraz sú odložené stovky kilometrov odo mňa :/
Potom som v akomsi záchvate kúpil obyčajnú akustickú gitaru od tuná kolegu @rayrobert
lebo nemal prachy na ožieračku Ale to je nástroj, ktorý mi proste nesadol...
Keď ma nedávno opustila ženská, potreboval som sa nejako utešiť a akurát došla viac než štyri roky stará poistka Výsledok? Zatiaľ si rozumieme... Len farba nič moc:
zaciatky.. zobcova flauta samozrejme.. po dvoch rokoch to uz bolo nudne, lebo som zahrala, co sa dalo.. tak som presla na klarinet.. na tom hram dodnes.. pred tromi rokmi som pribrala saxofon.. pred styrmi klavir.. v hudobnej ma maju radi, lebo platim dvojite skolne a okrem toho basa nerobi problem a akusticka gitara zvladam okolo 20 akordov.. no.. a mam rada bicie.. v nasej kapele som odohrala zo dve pesnicky.. a to je snad vsetko.
@iron1988 no.. kedze hram na klarinet, bolo to lahke.. ale tam je dolezita technika dost.. ale mam kamarat, ktory hra dva roky, a teda je uz riadne namakany.. to je o tom kolko a ako cvicis, ci mas dobreho ucitela..
Zobcová flauta, violončelo (to je moja radosť) a ešte klavír, ale chcel by som ešte hrať na husle a na hoboj. Ale keby som si mal kupovať každý jeden nástroj tak to by bolo nešťastie. Úplne mi stačilo violončelo a klavír. Tú flautu mám len takú lacnú, hral som na ňu asi pred desiatimi rokmi.
keď som bol malý som hral 5 rokov na flaute medzi tým som začal hrať na bicie na ktoré hrám doteraz čo už je nejak 10 rokov ale hrám na čokoľvek po čom sa dá búchať a pred5 rokmi som začal hrať aj na gitare ...a aj na klávesoch viem čo to "vyťukať"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
spievam, to mi ide najlepšie
Ibanzez bass.
Potom som v akomsi záchvate kúpil obyčajnú akustickú gitaru od tuná kolegu @rayrobert
lebo nemal prachy na ožieračku Ale to je nástroj, ktorý mi proste nesadol...
Keď ma nedávno opustila ženská, potreboval som sa nejako utešiť a akurát došla viac než štyri roky stará poistka Výsledok? Zatiaľ si rozumieme... Len farba nič moc:
No a potom ma @kolini
nakazil tým, čo on volá xylofón, takže tu máte moje posledné bábo
(zvonkohra)
zaciatky.. zobcova flauta samozrejme.. po dvoch rokoch to uz bolo nudne, lebo som zahrala, co sa dalo.. tak som presla na klarinet.. na tom hram dodnes.. pred tromi rokmi som pribrala saxofon.. pred styrmi klavir.. v hudobnej ma maju radi, lebo platim dvojite skolne a okrem toho basa nerobi problem a akusticka gitara zvladam okolo 20 akordov.. no.. a mam rada bicie.. v nasej kapele som odohrala zo dve pesnicky.. a to je snad vsetko.