1. Ja kofein
2. zeleny caj - ten vypijem aj 2 litre denne
3. A zuvaci tabak to som si objednal z netu, nakolko sa bezne nepredava ma to viac nikotinu ako tabak v cigaretach a dost dleh posobenie - tiez dobre na energiu a sustredenie
4. chia (ma to davat energiu, mne to nic nerobi ale davam si to kazde rano) vraj to je zdrave kamaratke z toho narastli prsia.
@xxar3s bože! žuvací tabak.. to je svinstvo.. skusal som to na intraku, nechceli mi povedať co to urobi... tak som si to vlozil medzi dasno a líce a po minúte som sa citil ako by som práve začal cítiť opitosť nič extra ale citil som to.. Do 15min mi bolo tak zle že som to vypľuvol, bez slova odišiel na svoju izbu úplne zničený... všetko sa točilo, postavil som sa k zachodu a čakal som, no chvalabohu nič nebolo... Išiel som spat.. týmto pre mňa tento deň skončil a takisto aj tabak..
@13
Pardon, to boli citoslovcia, nie legálna droga.
No, fičím na kofeíne (ľebo sa to tak má) a teíne a teobromíne (to sú skôr špeciálne príležitosti). Vždy, samozrejme, tak, ako ich príroda navrhla, čiže v spojení s kvantom pre organizmus užitočných stopových prvkov ( no a napr. čaj nepijem kvôli povzbudeniu, ale rituálne, skôr pri ňom vstupujem do seba), takže to nenarobí takú paseku, myslím.
Kávu preferujem organicky pestovanú a vo veľmi malých množstvách a samozrejme nie každý deň. Lebo tie abstinenčné príznaky sú nežiaduce.
Tebou zmienené chia - na tom fičievam taktiež, no a ešte dnešný deň som napríklad započal so smoothie z banánov, mangoldu a bielkovinového prachu plus pollitrom čerstvej šťavy z ananásu. Vydrží mi to celý deň, aj pri námahe. V pohode.
@boolean je to presne tak ako pises tocaky mas ked sa ti dostane do mozgu naraz vela nikotinu ak si nikdy v zivote neskusal ziadne tabakove vyrobky tak to muselo byt na tvoje telo silne. My co sme na nikotin zvyknuti mame pri tych tocakoch aj miernu euforiu a dava im to energiu. ja som zacal zuvat tabak odkedy som prestal fajcit. a fakt to funguje, cigarety mi uz nechutia skusal som si par krat zapalit ale cigaretu som zahasil lebo to bolo ako keby som fajcil prazdny papier.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
2. zeleny caj - ten vypijem aj 2 litre denne
3. A zuvaci tabak to som si objednal z netu, nakolko sa bezne nepredava ma to viac nikotinu ako tabak v cigaretach a dost dleh posobenie - tiez dobre na energiu a sustredenie
4. chia (ma to davat energiu, mne to nic nerobi ale davam si to kazde rano) vraj to je zdrave kamaratke z toho narastli prsia.
Pardon, to boli citoslovcia, nie legálna droga.
No, fičím na kofeíne (ľebo sa to tak má) a teíne a teobromíne (to sú skôr špeciálne príležitosti). Vždy, samozrejme, tak, ako ich príroda navrhla, čiže v spojení s kvantom pre organizmus užitočných stopových prvkov ( no a napr. čaj nepijem kvôli povzbudeniu, ale rituálne, skôr pri ňom vstupujem do seba), takže to nenarobí takú paseku, myslím.
Kávu preferujem organicky pestovanú a vo veľmi malých množstvách a samozrejme nie každý deň. Lebo tie abstinenčné príznaky sú nežiaduce.
Tebou zmienené chia - na tom fičievam taktiež, no a ešte dnešný deň som napríklad započal so smoothie z banánov, mangoldu a bielkovinového prachu plus pollitrom čerstvej šťavy z ananásu. Vydrží mi to celý deň, aj pri námahe. V pohode.
2.hudba
3. čokolada a iné sladkosti
a bohuzial internet
Súhlasím . To asi aj ja
je to zlo