@johnysheek ja som antitalent na basne takže asi thag. Pviedky???? Preboha o čom? J možem pisat akurrat poviedky zo života a zadery jednej nemenovanej osoby ktoraa tu ani neni zaregistrovaná thag mi to načo bude?
ja mam pokec celkom rada, lebo som tam spoznala uzasneho cloveka, ale chodim tam len doobeda (ak nie som v skole) kvoli jednemu chlapovi a potom v noci kvoli druhemu...
fb, tam nemam uz takmer kvoli komu chodit, len kuknem, ci mi tam niekto spravu nenapisal
twitter, to neviem co je a napriek tomu ma to uraza
a na birdz chodim kvoli blogom, inym aj mojim vlastnym a mozem si tu kuknut formu, nastenku atd. tu sa toho podla mna da robit najviac a je tu fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
co tak radsej napisat nejaky blog
preco fakt napriklad neskusis napisat ten blog..
vies si ho lajknut na fb a okomenutje ti ho viac ludi.. tamojsi i tunajsi
a zaroven budes i kreativna..
mozno napises neskor poviedku alebo perfektnu basen..
mozno dokonca casom vyhras nejaku sutaz ba sa ti podari vydat knizku..
a mozno len potesis niekoho blizkeho niekedy, alebo budes mat originalny darcek
a pisat sa da o vselicom.. treba skusat.. vymyslat a hrat sa
popripade ked nie priamo pisat.. mozes si citat co napisal niekto iny.. mozno ta nieco zaujme, je tu toho dost..
a urcite to bude lepsie nez (zbytocne) ankety len preto aby boli
ani farby, ani priblizne ani v spravnych sektoroch..
fb, tam nemam uz takmer kvoli komu chodit, len kuknem, ci mi tam niekto spravu nenapisal
twitter, to neviem co je a napriek tomu ma to uraza
a na birdz chodim kvoli blogom, inym aj mojim vlastnym a mozem si tu kuknut formu, nastenku atd. tu sa toho podla mna da robit najviac a je tu fajn