@hagelslag vidis aj ja som si teraz na Paťu spomenul.. ach jaj.. konecne stretnem zenu, ktora po 100 rokoch u mna vyvola zaujem a potom zistim, ze sa ide vydavat
@sypomka nechodi pohadali sa tu, ona to vytahovala na birc ze je nerozhodny chuj co ju natahuje, ona sa namotala... on jej picoval ze to tu riesi... Klasicke tinedzerske problemy....
Nemam rad tetovania. Na inych ludoch mi to nevadi, ale na sebe? Hm. A ked si to rozmyslim, alebo tak nejako? Co potom?? Nemozem si dat na seba nieco, co ma nevystihuje a podla mna ma nic nevystihuje. Dat si blbe tricko, aj to mi vadi. Co takto mat na sebe blbe tetovanie?? Hrozna predstava. A keby to bolo prilis vseobecne, tak to naco uz preboha?? Tak si mozem kazdy tyzden dat na seba nieco vseobecne, co nic nehovori, nikomu nic nepovie, nema so mnou nic spolocne a predsa som plny tetovania. Hm. A ludia to zeru, lebo predsa mat na sebe hordu nezmyselnych tetovani, to je proste nieco. JA NIE SOM ODPADKOVY KOS. No, takze nie.
že už chcem konečne mať za sebou školu ... akože už aj vyšku mať spravenu a tak a byť dospela a cestovať plus byť veterinárkou niekde v zahraničí...alebo by bolo fajn stať sa slávnou umelkyňou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@hagelslaf ty chodis s trishe?
A som myšlienkami už v novembri, lebo bude po sezóne, bude dovolenka, možno sa budem sťahovať do väčšieho bytu a budú sa diať veci
ale teraz na to,kam pojdem najblizsie na vylet