@quietus , nie som Boh aby som niekomu povedal, vtedy zomrieš, napisal som ti že ťa tu už neuvidia a to je rozdiel...takže pamätaj na ten datum......filip
Zakúpiť priateľovi preoperovanie na ženu. Najlepšie nejakú sexi, muži Ti budú závidieť a ženy Ťa nechajú. Alebo možno aj naopak- nech Tebe priateľ kúpi preoperovanie na ženskú
@21@24 Ono mne je to v podstate jedno, nech sa preorientujú aj na ovce, ak to tým ovečkám nebude vadiť (a pokiaľ si nebudú vymieňať telesné tekutiny pred mojimi očami... teraz nemyslím zrovna ovečky , len mám pocit, že sa z toho stáva módny hit a onedlho ľudstvo vymrie, lebo všetci budú naopak
@25 ako som povedal, zinfarktovat z toho nezinfarktujem Ale tak je pravda ze ked nieco take spravis tak si nachvilu stredobodom pozornosti (hlavne u mladsich, u nas starsich o uz je v podstate jedno ) a to je predsa to po com kazda nepochopena detska dusa v puberte tuzi nie?
keď je toľko filmov o gayoch a rôznych gay fiestach a všade sú to dobrí chápaví chlapci tak ženské si myslia že aj ty budeš taký, že ich budeš 2 hodiny počúvať... a vôbec ich neserie že máš pri sebe priateľa
@mielikki ja mam pocit, ze kedze je bizien stale viac a viac, onedlho budu vsetky natolko emancipovane, ze im narastu aj pohlavne udy, takze mozno ludstvo nevyhynie.
NAOZAJ SUROVO! ked ti nedaju pokoj, a ty mas priatela...tak im jednoducho povedz..chodte do piče, ja som zadany! alebo im daj spak ruky kres chrapu ze im stena da druhu, sopel im oko vybije a az ich krv zaleje..potom si uvedomia ze mozno idu za nespravnym
to sú potom ovce, keď ich hento vzrušuje ako keby balím chlapa a povie mi, že je gay. tak sa ospravedlním a idem ďalej.. alebo nech im fukne tvoj priateľ, keď nechápu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Inak, prečo sa mi zdá, že inak orientovaných ľudí je stále viac? Žeby aj s tým malo dačo to globálne otepľovanie?
@ygor aj v cesku to je tak ? ze sa zvysuje ich pocet ?
ako za posledny tyzden tu pribudlo asi 5 takych fotiek v albumoch uzivatelov ako sa "bozkavaju" s rovnakym pohlavim
Hej! Hej Filip ! A to je strašný problém povedať im že máš ženu?
Radšej im nehovor že si gay lebo to budeš mať dosť tahšie xD
Najobľúbenejšie nealko: kofola
Najobľúbenejší alkohol: malibu z Máriovho pupčeka, wua
nechcem byť hnusná.. ale vieš o tom že kresťania sú zásadne proti sexu pred svadbou?
fakt, viem o čom hovorím
@quietus To akože ty zomrieš 27.3 ?
@zajko30 @9 A to akože boh hovorí, že kedy zomrieme ?
Ale nemyslela som na to
...ale mozno to je opacne ako naznacujes...mozno je globalne oteplovanie prave toho dosledkom
ale som sa aspom pobavil, ked nejde o život ide aj tak o hovno, čauky,.....filip