Mne to je jedno či je nové alebo staré... Ale aj toto nové je pekné.. Len keď si prepnem nový dizjan TS-siek tak ked niekomu odpisujem a dám že odoslať tak sa mi to neodošle ale vymaže... vie mi niekto povedať prečo?
@ohcysp ked si prepdnes na TS-ky tak hore ti cerveným píse ze na niektorých internetových prehliadacoch to este nefunguje... no dúfam ze coskoro bude..
@3 myslela som na ten nový dizajn TSiek ked zapnes
no ja som si zvykla na to nove.. aj ked ma kus deprimuje ze moji kamarati maju vzdy to iste napisane.. a stale pozerat na to iste ma uz akosi nebavi.. ..
@5 aj mne to robi s tymi ts ze sa to zmaze a pouzivam stare .. ale vies ked mas otvorene forum napriklad tak hore na tej liste su spravy a ked na to kliknem tak sa automaticky otvori ta nova verzia..a je to dost nepohodlne sa preklikavat potom na stary dizajn..toto by si fakt mohol este nejak doriesit
No ja by som ten nový aj používala ale nepamätám si svoje heslo a mám ho tu uložené, čiže musím aj tak prepnúť najprv na starý...a nechce sa mi klikať potom naspäť na ten nový...
Zmeny sú vždy na niečo dobré, páči sa mi, že sa ponechala aj "stará" verzia.. Neexistuje nejaký spôsob, ako nastaviť aby mi automaticky otváralo "Klasickú verziu" a nie tú novú? Nebaví ma to stále prepínať.... Díky
viete co sa mne nepaci , ked dam forum napriklad :
ostatne temy: nejaky nazov temy - no a tam dam prispevok a potom sa nemozem hned vratit do Ostatne temy ale musim ist od zaciatku na forum dfam ze chapete co myslim
a este sa mi vobec nelubi ze sa nedaju kategorie podla Abecedy dat hm dajte to znovu tak sak to bolo o moc lepsie !!! hlavne to ABECEDNE zobrazovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no ja som si zvykla na to nove.. aj ked ma kus deprimuje ze moji kamarati maju vzdy to iste napisane.. a stale pozerat na to iste ma uz akosi nebavi.. ..
@tomas ani nemusí viac sa mi páči ten starý
Inak sa mi celkom páči ten nový dizajn, akurát ako už niekto spomenul v inej diskusií, chýbajú tam tie najlepšie hodnotené blogy...
ostatne temy: nejaky nazov temy - no a tam dam prispevok a potom sa nemozem hned vratit do Ostatne temy ale musim ist od zaciatku na forum dfam ze chapete co myslim
a este sa mi vobec nelubi ze sa nedaju kategorie podla Abecedy dat hm dajte to znovu tak sak to bolo o moc lepsie !!! hlavne to ABECEDNE zobrazovanie