mám na 6:25 potom ma mama príde budeiť 3 krát pokým nevstanem , čiže vstávam pomaly o siedmej a už na 7:10 utekám do školy aby som sa stihla vôbec prihlásiť na obed, a potom mám nastavený ešte na 8:00 ale neviem načo
u mna to urcuje pracovny kalendar .. ale vstavam od 4:30 rano po 7.00 .. inac si budik nenastavujem ... ale mam aj extremy, ked som musela do prace o pol druhej rano a tak
@purenarcissism nestíham ináč do školy...keď vstávam 5:50, mám hodinu na to, aby som sa vytrepala z domu (sprcha, raňajky, atď)....6:50utekám z domu, aby som stihla električku, ktorá ide o 7:01...a do školy sa dostanem o 7:35...hodiť veci do skrine, vybehnúť na poschodie, zistiť suplovania a kde mám hodiny...BUM! a je 8:00 a opäť sa to všetko začína...
@nathalicatko hej, keď som bola na strednej tiež som vstávala o 6 akože aj dnes vstávam o 6, školu mám 7:30 a to stíham hlavu umyť, usušiť a vyžehliť, obliecť a ísť do školy ešteže neraňajkujem
pondelok na 6:30, utorok na 10:30, stredu na 10:30 vo štvrtok na 8:00, piatok nemám, a sobotu nedeľu na 7:00. Ak idem aj cez týždeň ráno do roboty, tak na 6:00
niekedy 10 minút pred zvonením niekdy o 6:30 ale väčšinou tak od 7 do 7:10 sa sama zobudím lebo nenávidím budíky aj keď ich mám všade okolo seba ale keď zazvonia aj tak ich vypnem a spím ďalej a aj tak si myslím že som úplne normálny človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
utorok a štvrtok 7:30 ale vstávam aj o hodinu neskôr
streda 5:15
piatok buď 4:30 alebo nič
5:00 keď chcem behať
5:50 keď nechcem...
v piatok 4:40
a cez víkendy neexistuje, aby ma niečo zobudilo..
no a ja ako kedy, som spontánna
Btw, k teme... Mam budik na 5:50...
Spavat chodim okolo 2:30 - 3 rano, niekedy ani nechodim, lebo sa to neoplati
U: 5:45
S: ---
Š: 6:00
P: ---
U - 7:00 alebo 5:15
S - 7:00
Š - väčšinou nemám budík
P - 8:00 alebo bez budíka ak sú rodičia doma
cez víkend budík nemám