@riddiculus prosím ťa.. bol som tam len chvíľu a keď som videl tie miestnosti a čo tam píšu baby, chalani a je im to jedno niektorým, ako keby sa ovládali iba živočíšnym pudom, iba za tým jediným, tak hneď ma prešla chuť a som to zavrhol a odhlásil sa.. ...už sa moja situácia lepší mám taký pocit, už sa necítim tak osamelým a beznádejným, lebo v poslednej dobe mám šťastie na dobré typy báb ...jednu takú som len nedávno našiel a je to síce ešte len veľmi čerstvé, no ak to bude s tou babou, čo som nedávno spoznal takto pekne pokračovať aj naďalej a bude to super ešte aj naživo, tak ja myslím, že vedel by som si ju predstaviť ako moju partnerku, dokonca až manželku keď to bude tak dobre vychádzať a budeme mať pre seba vzájomné porozumie, úctu a lásku Ale je to čerstvé, mám ju rád, ale aj mám trochu strach, aby to všetko pekne vyšlo, lebo nechcem ju stratiť
@kerrang za pismenami je kazdy hrdina aj v tychto veciach nechcem ti kazit iluzie, plany, ale ber to az vtedy realnejsie, ked spolu budete, ked sa budete stretavat a bude to tiez take mile ako cez pismenka . Alebo si aspon volajte cez skype, ze sa vidite, ze vidite ake mate reakcie ked sa rozpravate.
A co sa tyka toho pokecu. Hm. Su aj normalne miestnosti, kde chodia normalni ludia bez tych umysloch ako si videl v prave tych miestnostiach kde si bol. Keby si nieco hladal, siel by si dk miestnosti kde su dvaja ludia alebo kde je 500 ludi?
na pokeci som si este v casoch, ked po zemi chodili dinosaury vytvoril ucet, na ktory som sa prihlasil tak cca 5-krat. tolko k mojmu posobeniu na pokeci
@slackerbitch ďakujem veľmi pekne, dúfam aj ja, ale však ma asi poznáš aké je to pre mňa ťažké, teda no ty to ani tak nepoznáš, ale ja to poznám, aké je ťažké zbaliť a najmä nájsť niekoho podobného podľa kritérií.. Ale tak snažím sa, povedala mi to aj ona a nevzdávam sa, je ku mne ústretová a ma pochopenie. V piatok by som mal ísť za ňou, ak všetko výjde a ja nebudem mať nič do toho, no stretneme sa spolu určite. Pokoj na duši by som teda mal, aj pokoj na srdci a vy už aj pokoj odomňa, že už mi nikto nechýba a že sa necítim tak osamelým. @goldenbeach tak určite stretnutie v prvom rade zaváži, ale zatiaľ je to o.k, nemali sme žiadnu nezhodu názorov a máme aj spoločné pohľady do budúcnosti, o deťoch neskôr a tak, no.. Ale hovorím, stretnutie zaváži, ale páčim sa aj ja jej, aj ona mne.
nechodím a v podstate som ani nechodil. Ako 15ročny som tam pár krát zablludil, lebo som to chcel vyskúśať, keď tam chodili všetci v tej dobe, ale nuda.
Pokec je fakt tragédia už niekoľko rokov, ale... Ja som tam spoznala niekoľko úžasných ľudí, takže to nevidím až tak dramaticky. Je pravda, že nájsť tam niekoho normálneho je ako hľadať ihlu v kope sena. Lenže dá sa to. Čiže za mňa fajn miesto na nájdenie si kamošov, keď človek vysortuje tú kopu hnoja z tade
@miaja Pod to sa môžem podpísať. Ako raz niekto múdry povedal (a pre pokec to platí dvojnásobne): "Keď chce človek v živote nájsť dobrého priateľa, najprv musí prejsť cez kopu kokotov."
@sasi2680 lebo ja už vidím do budúcnosti a naivne verím ...ale nie, snažím sa to obmedzovať a moc nelietať v oblakoch ...a nie som sám, Slacker si tiež už predstavuje ženícha v obleku pred oltárom ako jej ide povedať svoje áno, vidíš je to romantička ...no ale teraz má Slackerka skutočne šťastie, že už tak po nej nejdem ako po čerstvom údenom a som si našiel iné údené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A co sa tyka toho pokecu. Hm. Su aj normalne miestnosti, kde chodia normalni ludia bez tych umysloch ako si videl v prave tych miestnostiach kde si bol. Keby si nieco hladal, siel by si dk miestnosti kde su dvaja ludia alebo kde je 500 ludi?
@goldenbeach tak určite stretnutie v prvom rade zaváži, ale zatiaľ je to o.k, nemali sme žiadnu nezhodu názorov a máme aj spoločné pohľady do budúcnosti, o deťoch neskôr a tak, no.. Ale hovorím, stretnutie zaváži, ale páčim sa aj ja jej, aj ona mne.