chyba mi tu moznost ze nakupujem vselico Zboznujem slovenske horalky ale belgicka cokolada je predsa najlepsia a teda radsej si kupim kvalitne jedlo, ktore je overene a nie slovenske.
@12 skoro by som bola zabudla...veď my máme na Slovensku aj Mikloška a vraj už aj z Mojsejovcov sú návrhári, nedávno som sa počula o značke Nora fashion no nekúp to xD
@tomas pokial my budeme kupovať slovenske výrobky-podporujeme našu výrobu a potom keď budú slovenské firmy potravinársdke tak prosperovať, tak ceny potravín pôjdu dolu...
O to ide tým, čo robia tú reklamu.
a preto milí birdzáci, ak chcete lacnejšie potraviny a služby, kupujte slovenské výrobky a slovenské služby!
@stephan@20 to by mozno platilo pred par rokmi. Problem nie je v slovenskych vyrobcoch, problem je v zahranicnych retazcoch, casto retazce nutia slovenskych vyrobcov predavat za take nizke ceny, ze sa im to niekedy ani neoplati...
Osobne by som uvital kampan: Nakupujte v slovenskych obchodoch (a nie v zahranicnych retazcoch), to pomoze slovenskemu trhu viac, lebo slovenske obchody su zvacsa mensie a nediktuju si vydiercaske podmienky ako velke hypermarketove retazce.
otazne je co chapete pod pojmom "slovenske vyrobki" lebo vecsina slovenski znaciek sa vyraba inde. napr. chipsi slovakia robia unas v CZ figaro cokolady v polsku...atad. za dalsie...slovenske firmi neskutocne okradaju zakaznikou. staci si pozriet ceny. pred rokom sa vyhovarali potravinarske slovenske firmy, ze potravini sli z cenou hore. ale teraz ked ceny napr, obilia klesaju na minima. tak ceny su rovnake alebo dokonca vysie. a je kopec dalsich prikladou. dnes-vcera v tv bolo ze tie iste digitalne fotoaparaty co kupite v U.K. su na slovensku drahsie o 36%!!! ty co maju moznost, chodia radsej nakupovat do zahranicia kde su ceny asi vsetkeho nizsie ako na slovensku. kupovanie len domacich vyrobkou je pre ekonomiku skodlive. to sistili aj v USA. ale slovensko zije asi v inej realite ked taku sprostost
vymislia ze kupujte slovenske(predrazene!!) vyrobky. @20 neboj, oni dobre si mastia vlastne vrecka. a ceny urcite dolu len tak nepojdu. to je na slovensku asi scifi.
Zvacsa slovenske potraviny, obcas nieco od AB cosmetics vyorbene na SVK, celkom dobry pomer kvality a ceny...Ak sa da, kupujem SVK veci kym som doma, heh
o tomto som pocul uz asi tak 5 rokov dozadu...ale potom to utichlo a teraz zasa???ani neviem ze nieco take bezi..ale na funku chodi fajna reklama na vyhovorte sa na krizu to sa vzdy nasmejem
aj podla mna by sa mali kupovat slovenske vyrobky,zoberte si uz len nase syry,ved tie su uplne uzasne,a jogurty su tiez take dobre,ja osobne preferujem slovenske vyrobky,lebo sak preco nie,ked su dobre a kvalitne
ja mam a aj kupujem slovenske vyrobki. a nielen potraviny ale aj oblecenie a elektroniku. a to slovenske znacky! ORAVA,ATAK a dalsie slovenske znacky. a nemusi bit ziadna reklama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
) za 15c v jednote btw. su slovenske?
O to ide tým, čo robia tú reklamu.
a preto milí birdzáci, ak chcete lacnejšie potraviny a služby, kupujte slovenské výrobky a slovenské služby!
Osobne by som uvital kampan: Nakupujte v slovenskych obchodoch (a nie v zahranicnych retazcoch), to pomoze slovenskemu trhu viac, lebo slovenske obchody su zvacsa mensie a nediktuju si vydiercaske podmienky ako velke hypermarketove retazce.
vymislia ze kupujte slovenske(predrazene!!) vyrobky.
@20 neboj, oni dobre si mastia vlastne vrecka. a ceny urcite dolu len tak nepojdu. to je na slovensku asi scifi.