@wewo to nie ja, to som našiel na internete, ty krávo! (a to som nemyslel, že ty si krava, však to by bol neuveriteľný paradox, to je len taká povedačka, čitateľka... ohromne hlbokého židovského Týždňa?)
@wewo táto anketa je pre dievčatá, teda nemám dôvod nadávať akejkoľvek slečne, čo sa rozhodla vyjadriť, do chlapov. A tí by boli retardovaní, ak by mali chuť kecať do babských ankiet predsa
chyba moznost, ze uz dokonalost nehladam , milujem nesurodu nedokonalu osobnost, ktora ma vie vytocit do nepricetna taky moment, ked v jednej chvili balim "dokonalosti" kufre a v dalsi sa zvijam blahom, lebo ta chyba v dokonalom programe ... dokonale doplna moju nedokonalost a tak zas moj prispevok onicom
@pumaamravec každý ma chyby. Nepovedal som, že nie. Ale ak niekoho miluješ tak chyby nevidíš, nechceš ich vidieť Milovať znamená brať človeka takého ako je
@mm47 ja nepotrebujem na nikom nič meniť mne sa to páči také ako je, aj keď každý má nejaké chyby, ja ich mám tiež a preto nič neriešim nobody´s perfect
baba, s ktorou som "chodil" pre polrokom bola super... velmi podobna mne a prakticky taka, aku som si vysnival. ale rozisla sa so mnou za pajcovinu a odvtedy si drzim odstup od kazdeho. akurat nad lisou stelly slintam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a k téme ... čas dať dolu ružový okulár,nie?
Nie?
pre mna je dokonaly moj tatko, potom henti moji chlapi, potom to bude moj chlap a potom to bude moj syn