mmm...doslovne načapať - tak to sme vzdy stihli aspon paplon rychlo zdvihnut,alebo tak podobne....ale vbehlo do miestnosti uz dost rodinnych prislusnikov.vzdy sa vsetci tvaria ze nic
Ja som- ešte ako malé decko, to som mala tuším 6 maximálne 7 rokov- vbehla do izby mojej tete a ujovi, chvíľku som stála vo dverách, lebo si ma nevšimli a za toho boha som nechápala, prečo tak funia
mna s priatelom skoro nachytala mamina nerobili sme sice nic zle len som mala dole 3cko a podprdu a on tiez tricko ale kym sme sa obliekli to bolo adrenalinu..
nebudem konkretizovat co sme s mojim chalanom robili ale nacapal nas jeho dedko v chulostivej situacii asi tam chvilu stal ale iba pozeral a potom pomaly odisiel prec chudak dedo
a ty to stale robis pod paplonom? to by som umrel hadam z toho tepla
ved ked to robim, tak sa zamknem, a mam pokoj....
mna este nenacapali, ja uz viackrat hehe niekedy je to strasna sranda. ale najlepsie je ze najviac stresuju 15-20 rocni, a ti okolo 25-35 si este uzivaju to, ked sa na nich niekto pozera... asi su uchylni.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak mne nie, teda pri "mazlení" lbo nikto nie je vacsinou doma.
A ako sa majú tváriť? Ako keby ste robili niečo nezákonné, hnusné ... ?
Čo je na tom hrozné? Veď je to sranda ...
tak ráno som sa vybrala k vode a oni si to tam rozdávali mala som z toho potom výčitky svedomia
@5 ako nic,starí ludia su fajn,ale pozerat na 2 hrkaju kostry ako si to davaju je fakt moc. Ale bez urazky.
na co si potom otec robil srandu, ze preco sa tak nahlime prec, ved este si mozeme dat cela rodinka kavu a prebrat ako to bude so svadbou a byvanim...
a spolubyvajuci mi bezne nabehli do izby, no aspon sa naucili klopat
a ty to stale robis pod paplonom? to by som umrel hadam z toho tepla
ved ked to robim, tak sa zamknem, a mam pokoj....
mna este nenacapali, ja uz viackrat hehe niekedy je to strasna sranda. ale najlepsie je ze najviac stresuju 15-20 rocni, a ti okolo 25-35 si este uzivaju to, ked sa na nich niekto pozera... asi su uchylni.....