@momoglamorous ja som tam bývala cca 3 mesiace, k babám sa nevyjadrujem, keďže po tých nepozerám a ani nemám potrebu komentovať iné baby, ale čo sa týka chlapcov dalo by sa to rovnako povedať
@momoglamorous treba specifikovat o ktoru fakultu STU sa jedna na SvF sa najde aj dost peknych. Niekedy neviem kde sa mam skor pozriet Aj ked napr taka prirodovedecka je na tom percentualne lepsie to uznavam
Aj chemičky z Gardy bývajú pekné, čo som videla kamoškine fotky. Ale písala si o STU, čiže fakulta je nepodstatná.
A baby sú nedostatkové iba na FIITke, kde tvoria 5% a na FEI, tam tvoria 7%. Inak Sj - 16%, SvF- 37% (čakala som viac), FCHPT- 71% a FA- 74%. MTF neviem. Čísla sú približné, počítala som to ručne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ze aj povolne dievcata maju naroky
a @4
a máš to tam ako všade inde, sú aj nie sú
Aj chemičky z Gardy bývajú pekné, čo som videla kamoškine fotky. Ale písala si o STU, čiže fakulta je nepodstatná.
A baby sú nedostatkové iba na FIITke, kde tvoria 5% a na FEI, tam tvoria 7%. Inak Sj - 16%, SvF- 37% (čakala som viac), FCHPT- 71% a FA- 74%. MTF neviem. Čísla sú približné, počítala som to ručne.
@momoglamorous STU a SjF je trošku rozdiel. Presne dve písmená.