ja som raz kukala take podobne video a tiez tam nieco vislo a toho som sa poriadne zlakla az som zacala vrieskat heh kokos to bolo a este k tomu som vtedy volala cez skype sranda
@zeriavka z istého uhla súhlasím V podstate paroduje videá na ktorých rodičia takto nachytávali svoje deti a potom sa smiali na tom ako plačú a sú celé videsené...
@kawanabe myslíš toho chalana čo bol na tom videu? že on paraduje? rodičia to púšťajú deťom a keď deti plačú tak rodičia majú z toho zábavu...toto mi nejde do hlavy.
no furt pici. oco mi to poslal na maila...mala som to bez zvuku bo som cakala daky vyjeb...a skoro som umrela...a potom zas aj so zvukom,ze som mala sledovat taku gulicku...no furt pici,.
@zeriavka Hmm neviem teraz ako si to pochopila On paroduje tie videá, kde svoje deti nachytávajú na rovnakej veci. Dajú im zahrať tú hru, dajú repráky na plno a v momente keď sa musíš na tej hre najviac sústrediť vyskočí na teba tá hučiaca ohava... Deti sú z toho na smrť vylakané, neraz plačú a podobne... On len napodobňuje tento "skvelý žart"
@kawanabe divné, nevyzeralo to že by ten chalan vo videu niečo napodobňoval vyzeralo to dosť ozajstne a smutne..a nechápem prečo by mali rodičia svojim deťom také dačo robiť to je blbosť
Raz na strednej to dostal spoluziak. Bola to nejaka fotka domu kde trebalo hladat nejakeho ducha ci co. Potom to na chvilu prebliklo, zvrestalo a znovu naskocila ta fotka domu.
On na to pol minutu cumel, potom sa na mna otocil, ze nic nevidi. Vtedy sa to zjavilo (on mal zvuky vypnute). Vsetci vzadu sa zacali rehotat, tak sa otocil spat a tam bol stale ten dom.
Tomu hovorim smola Aj ked to tiez malo nieco do seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nuda
prekvapenie
únava
jedlo
láska
odreagovanie
hrozní
....
....
Tomu nechápem ani ja ale tak robia to
On na to pol minutu cumel, potom sa na mna otocil, ze nic nevidi. Vtedy sa to zjavilo (on mal zvuky vypnute). Vsetci vzadu sa zacali rehotat, tak sa otocil spat a tam bol stale ten dom.
Tomu hovorim smola Aj ked to tiez malo nieco do seba