aby sem prišla Hammer,vyskusala ma,kym vsetko nezabudnem,dala mi jednotku a ja by som si lahla s lahkym srdcom do postele s mojimi pokazenymi sluchadkami..
ja by som teraz najradsej isla vonku do kina s kamosmi, alebo len tak niekam na caj a potom sa poprechadzat po vecernom bardejove s ... ale namiesto toho sa musim ucit
toto je dobra otazka ,ale ja by som najradsej chcela ist niekde von ,,,,vypadnut na nejaku diskoteku poriadnu ......s niekym nic ine vypnut z tychto stresov a vsetkeho ..alebo niekde na dovolenku niekde mimo svetkeho ...ja mam dost uz vsetkeho
sedieť na nejakom exotickom ostrove v teplom piesku, cucať piňa coladu v spoločnosti nejakého exotického krásavca, zatiaľ čo za mojim chrbtom by prebiehala tá naj beach party ever..
Išiel som spať okolo 8 večer a vstal som okolo 8 ráno, spať 12 hodín, no to je moc. I tak mi to nič nepomohlo, stav sa nezmenil, aj ked hlava ma bolí menej.
som stastny az privelmi bo uz sa blizi ten posahany sviatok a je cim dalej tym vacsia zima a lad nikde.. a ja mam zaracha no aj tak by som nesiel von a tak trcim doma a stahujem a uz som dostahol lebo som zaplnil moj ultravelky 38 GB hardisk tak som si od kamarat kupil za 5 euro dalsi 30GB hardisk ibaze on ho k***t nechal zavyreny tak ho odvyrujem co sami patricne nedari lebo.. no ani nvm preco.. a tak neznasam ked nemam co robit a uz nemam co robit dost dlho a uz mi z tohoto setkeho dost drbe..
.. a ze vzdy moze horsie.. uz keby ma len auto preslo a to by bolo skor lepsie ako horsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
A aj tak to nerobim, ale myslim na to, ze by som mala, cize si vlastne neuzijem ani to ostatne...
čo navrhuje @elenari je tiež lákavé... len ten dážď tam v tej tme za oknom je všetko len nie teplý
ok, nejak som uletela s fantáziou príliš ďaleko..
ale nie ucit sa. biflit sa. jak retard. pan profesor ved to neni hviezdoslavov kubin ze od slova do slova.grrrrrrrr
Dobre, aj ja chcem ísť na discotecu do nejakého dobrého a elegantného houseclubu, tancovať, trochu piť, rozprávať hlúposti a hodiť sa o zem.
Tak teda pôjdem.
Išiel som spať okolo 8 večer a vstal som okolo 8 ráno, spať 12 hodín, no to je moc. I tak mi to nič nepomohlo, stav sa nezmenil, aj ked hlava ma bolí menej.
Nurofen je záchranca.
btw si s5 ?
VLastne na nič takže ae aspoň konečne som doma
jop, uvidím, čo to dá...
Schmatnúť Osobu 2 a Osobu 3 a tresnúť im medzi oči lopatou.Opakovane.
Schmatnúť Osobu 4, úspory, krabičku slimiek, funkčné slúchadlá a knihu a odísť na mesiac do Škótska.
.. a ze vzdy moze horsie.. uz keby ma len auto preslo a to by bolo skor lepsie ako horsie...
tot moja nalada...