Nadavanie a urazanie na BRIDZy :(( vas nazor na to, lebo niektori to uz prehanaju.a ci bi ste navrhly, aby sa to nadavanie obmed
proste v diskusiach a anketach sa diskutuje na rozne tamy a o vselicom. lenze..poniektori ..ludia...maju alebo citia nejaku..premna nepochopitelnu potrebu, nadavad ludom co im len slusne napisu ze maju komplexi alebo jednodcho su blby. dobre..viem ze aj j
prepáč, celkom dobrá anketa, no i tak som nebola schopná dočítať ju, pre ten tvoj pravopis Čo slovo, to chyba... Bez urážky, len ma to jednoducho irituje
@0 veľmi dobrý postreh fakt vecné a presné myslím že aj aj som tu už v jeden dvoch anketách a pustil do toho urážania sa navzájom ...
no @7 má pravdu museli by sa cenzúrovať aj gramatické cyhby v tých slovách a všetky ich formy čo by bola robota na roky kým by sa to podarilo ... ale rozhodne je to dobrý postreh pretože toto má byť o diskutovaní s ľuďmi vzájopmne pomoci a komunikácií a nie o nadávaní si a urážaní sa navzájom jebo mi je niekto nesympatický ...
Ludia na čo sa tu hrate. Každý nech sa vyjadruje tak ako chce. Prečo by mal byť niekto obmedzovany len na základe toho že sa to pár ludom nepáči. Teraz sa obmedzia nadavky, potom slová na A atď. Ked niekto nema rad vulgarizmy tak nech ich nepiše ale nech neobmedzuje ostatnych uživatelov. Kedysi toto bola celkom dobrá stránka ale všetkymi tými "vylepšeniami" sa to tu celé dojebalo. človek sa tu už nemože ani slobodne prejaviť. Tak chodte piče s takym systémom
P.S Najlepšie by bolo keby si každý osobitne mohol zapnúť filter na nadavky keď už to musi byť
@nikeboy jedine co vies napisat, ze som zakomlexovany mam pocit, ze ani nevies co to znamena. V kazdom prispevku to opakujes, zjavne si asi ty sam. A tvoje preklepy nie su ziadne preklepy, ale cista jebnutost. Urcite netrafis pismeno ch a napises x pri svetle LCD. A prvy kto ma zacal urazat v diskusii si bol ty. To dievca mi prve povedal, ze som jebly ci co to napisala a ja som len reagoval podobne. Nehraj sa tu na zachrancu akorat sa tak zosmiesnujes.
@loulou19@hajzelodkosti chápem vasu slobodu slova ale teraz sa na to pozrite z druhého pohľadu. Príde sem slušný človek a vidí všade samé kokot piča. No čo si asi pomyslí ? Podľa mňa sú nadávky absolútne detinský spôsob akým sa dnešná mládež snaží prejaviť. Keď mi padne nákova na nohu tak nadávam jak pohan. Ale aby som nadával bez dôvodu, to už je trochu primitívne.
@wardog ty máš dosť rokov na to aby si vedel že nadávky netreba používať a mal by si ísť mladším príkladom, nie sa tu hrať na drsňáka.
@depropex co je to slusny clovek? Definuj, takeho nepoznam. Ja nenadavam bez dovodu. Ked je raz clovek kokot tak je kokot. To nie je bez dovodu. To, ze niekto nadava neznamena ze je drsnak. Proste tak hovorime. Mne sa nepaci napr. ze sa niekto stale tvari ako svatuskar.
@hajzelodkosti tvoja reakcia na prvý bod hovorí sama za seba... fajcenie je len ceresnickou na torte, to je ako ze je anjelik... ak si zapali tak je to jeho vec... je smutna pravda ze je svet netolerantny tak to znamena ze aj my taky mame byt ?
snáď sa tu nejdeme hrať, že problém je v samotných slovíčkach ako "kokot" alebo "piča"
cenzúra nadávok nemá význam. môžem napísať dvanásť riadkový diss, a nepadne tam jediný vulgarizmus. napriek tomu v ňom do krvi urazím človeka a aj celú jeho rodinu do desiateho kolena.
ako sorry, ale chcela by som vidieť človeka ktorý v dnešnej dobe nepoužíva nádavky. Veď už desať ročné decko používa nádavky všetkých typov. Aj tak je to osobne každého vec, či nadáva alebo nie...inteligent sa nenechá vyprovokovať žiadnou urážkou atď. Aj tak sa s tým nič nezmôže, pretože človek sa musí rozhodnúť sám od seba, že prestane používať vulgarizmy...kebyže mne niekto nakáže aby som nenadávala tak sa len pousmejem, pretože by som vedela, že sa s tou požiadavkou nedá nič spraviť avšak to je len môj názor
Omg vy sa tu bavíte o nadávkach.Ale to nie je ani tak o nadávkach ako o tom že sa tu navzájom urážate.Tu nejde o to aké používate slová ale o to čo nimi chcete vyjadriť.
A na tejto diskusii máme aj krásny príklad.Smejete sa mu a urážate ho za pravopis. krása ...len tak ďalej ................ proste niekomu to nejde tak sa mu poďme vysmievať a tvárme sa múdro.
@hajzelodkosti , lenze ja som ti nenadaval. a ani nepouzil slova co si tam pisal ty jej. akoze dobre, aj ona nemusela ti nadavat. ale tak..ako bi bolo tebe, keby dakto o tebe povedal co si tam pisal na tu temu ty?! dobre, nemusis z tym suhlasit a ani sa ti to nemusi pacit , ale potom naco ides do presne takix diskusii na tu temu?! ved nestacilo bi ti tam napisat ze-"nesuhlasim a nepaci sa mi to, ale tolerujem druhich" alebo nieco podobne?! hm?! ako mier. stavim sa z tebou a aj ostatnimi ze....vo vela veciax sa da najst z kazdim spolocna rec. ale su aj par temy v ktorix sa proste nezhodneme. ale to neznamena ze sa tu budeme sa hadat alebo co. skor najst temu kde najdeme spolocnu rec. naco sa pustat do tem a diskusii v ktorix sa nikdi nezhodneme?! to len hadky a hadky a hadky.
k teme-na jednom chate, ktory vlstne niej ani chat lebo to funguje ako tuna v diskusiax. to funguje automaticki tak ze miesto nadavki napise *********** alebo da medzeru. newm ako to tam maju spravene ale vraj sa tam daju doplnat nevhodne slova ktore ten system sam automaticki vyradi a nenapise na ploxu. co sa tika banou..tak ...mohlo bi bit take ze na 24 hodin alebo na tyzden ban do diskusii a ankiet. myslim ze po tyzdny bi nadavanie preslo kazdeho. aj ked pred tym banom by malo bit nieco ako upozornenia ze ked bude dalej nadavat v diskusiax tak bude mat zakazany pristup do diskusiax a anketax na tyzden. a keby tri krat po sebe nerespektoval upozernenia, tak by mal na tyzden zakazane pisat v diskusiax a anketax. ale mohol by dalej pouzivat a pisat TS. este jednu vec by som poprosil.... zrobte moznost mazat komentare k fotkam. sice mozno to tu uz je ale nevsimol som si to, ked uz ano tak sa ospravedlnujem. a este jedna vec, ktoru som uz asi raz spominal- moznost editacie vlastnix prispevkou.
a to x miesto ch pisem nasxval si pozrite ako pisu ini na napriklad vampirefreaks, a tam ties pouzivaju x miesto ch a to iste aj z gramatikou. niesme predsa v skole. tak nexapem co poniektori maju z tym kto ako pise. opakujem-toto nieje skola alebo nejaky urad alebo newm co ze gramatikou sa tu ohanate poniektori. lebo mi to tak pripada ze ked dakto uz newe co napisat alebo xce len ripnut si, tak napise hlupu poznamku o gramatike. podla mna by sa tu malo zaviest aj nieco ako mazanie prispevkou a komentarou nesuvisiacix z temou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
napriklad : k0k0t, kkt, kok ot, k.okot
______________________________________________________________________________________________
Ludi neopravis, zmier sa s tym. A aby tu admini robili policajtov? To by som im neprial.
no @7 má pravdu museli by sa cenzúrovať aj gramatické cyhby v tých slovách a všetky ich formy čo by bola robota na roky kým by sa to podarilo ... ale rozhodne je to dobrý postreh pretože toto má byť o diskutovaní s ľuďmi vzájopmne pomoci a komunikácií a nie o nadávaní si a urážaní sa navzájom jebo mi je niekto nesympatický ...
4. snažte sa nepísať nadávky (počet nadáviek na jedného uživateľa je limitovaný, tak ich radšej nepíš, alebo len výnimočne!)
- limit nie je žiadny, ale hodil by sa. A dočasný ban by mohol fungovať. Keby nie, nasledoval by trvalý ban.
..to niesú žiadne preklepy,čo si písal,to je riadny náklad pre slovenčinu
... a mimochodom ja sa som jednoznačne PROTI CENZÚRE ! ! !
nadavky sa idu rusit budu sa nahradzat niecim inym.. cim este nie je ani mne zname
P.S Najlepšie by bolo keby si každý osobitne mohol zapnúť filter na nadavky keď už to musi byť
@loulou19 Preco by sa malo povolovat, aby sa tu uzivatelia navzajom urazali ?? Sa rovno mozes prehlasit na pogrc . Tam sipindaju jedna radost
@wardog ty máš dosť rokov na to aby si vedel že nadávky netreba používať a mal by si ísť mladším príkladom, nie sa tu hrať na drsňáka.
@depropex co je to slusny clovek? Definuj, takeho nepoznam. Ja nenadavam bez dovodu. Ked je raz clovek kokot tak je kokot. To nie je bez dovodu. To, ze niekto nadava neznamena ze je drsnak. Proste tak hovorime. Mne sa nepaci napr. ze sa niekto stale tvari ako svatuskar.
-nenadava
-nefajci a nepije, nedroguje
-je tolerantny
-chape druhych a neposmieva sa im
-vie sa na vec pozret aj z ineho uhla pohladu , nema len svoju pravdu.
- picovina
- aha ked niekto fajci je neslusny clovek? Vacsiu blbost si nemohol napisat. A ked si dam pivo som tiez zly? Si sami vtip
- v dnesnej dobe tolerantny? S tym dlho neprezijes. Ale da sa.
- chapat tych co pochopenie potrebuju a posmievanie hmmm podla toho na com
- aha takze ked clovek ma svoju pravdu je neslusny? si zabil, ale v konecnom dosledku mas v tomto bode pravdu.
slovíčko dopiči
snáď sa tu nejdeme hrať, že problém je v samotných slovíčkach ako "kokot" alebo "piča"
cenzúra nadávok nemá význam. môžem napísať dvanásť riadkový diss, a nepadne tam jediný vulgarizmus. napriek tomu v ňom do krvi urazím človeka a aj celú jeho rodinu do desiateho kolena.
A na tejto diskusii máme aj krásny príklad.Smejete sa mu a urážate ho za pravopis. krása ...len tak ďalej ................ proste niekomu to nejde tak sa mu poďme vysmievať a tvárme sa múdro.
Ale ja len v dobrom a nekonkrétne, iba dvoch užívateľov som verejne nazvala chujmi.
k teme-na jednom chate, ktory vlstne niej ani chat lebo to funguje ako tuna v diskusiax. to funguje automaticki tak ze miesto nadavki napise *********** alebo da medzeru. newm ako to tam maju spravene ale vraj sa tam daju doplnat nevhodne slova ktore ten system sam automaticki vyradi a nenapise na ploxu. co sa tika banou..tak ...mohlo bi bit take ze na 24 hodin alebo na tyzden ban do diskusii a ankiet. myslim ze po tyzdny bi nadavanie preslo kazdeho. aj ked pred tym banom by malo bit nieco ako upozornenia ze ked bude dalej nadavat v diskusiax tak bude mat zakazany pristup do diskusiax a anketax na tyzden. a keby tri krat po sebe nerespektoval upozernenia, tak by mal na tyzden zakazane pisat v diskusiax a anketax. ale mohol by dalej pouzivat a pisat TS. este jednu vec by som poprosil.... zrobte moznost mazat komentare k fotkam. sice mozno to tu uz je ale nevsimol som si to, ked uz ano tak sa ospravedlnujem. a este jedna vec, ktoru som uz asi raz spominal- moznost editacie vlastnix prispevkou.
a to x miesto ch pisem nasxval si pozrite ako pisu ini na napriklad vampirefreaks, a tam ties pouzivaju x miesto ch a to iste aj z gramatikou. niesme predsa v skole. tak nexapem co poniektori maju z tym kto ako pise. opakujem-toto nieje skola alebo nejaky urad alebo newm co ze gramatikou sa tu ohanate poniektori. lebo mi to tak pripada ze ked dakto uz newe co napisat alebo xce len ripnut si, tak napise hlupu poznamku o gramatike. podla mna by sa tu malo zaviest aj nieco ako mazanie prispevkou a komentarou nesuvisiacix z temou.