Ak som s kamaratmi, nedavam si pozor na to co poviem, poznaju ma prilis dobre... Mimo partie sa nadavkam snazim vyhybat, posobi to vulgarne a pohorsujuco ... Hlavne pre starsich ludi
nadávam celkom dosť, iba pri priateľke a dievčatách všeobecne (nenadávajúcich) sa to snažím obmedzovať... i keď nie vždy sa darí... no a na birdzi v poslednej dobe nadávam tiež celkom dosť, ale toho príčinou je predovšetkým nárast stupídnych tém vo fórach a anketách
Ja hreším jak stará kurva ale ked som v spoločnosti kde sa to zjavne nehodí tak to obmedzujem, ale v takej spoločnosti som málokedy. + ešte nenadavam pred rodičmi a slušnými dievčatami ktoré tiež nenadavaju a učitelmi...
hlasoval som, ze uz nie, ale az tak za seba nerucim...aj ked som uz bol dlhsie dobu cisty, stalo sa, ze som dakedy polavil...cize mozno aj teraz sa to stane, snazim sa ale, aby sa to nestalo
@zipper napodobne, ja mam vlastne nadavky ale inak ani tie nepouzivam...lenze ked som dlho v spolocnosti tak od srdca nadavajucich ludi, sa mi stane ze potom uz aj ja myslim v nadavkach, ale len myslim nastastie
mylujem tych uboziakov, co v kazdej vete aspon 3krat zanadavaju. Akoze mylsia si, ze ich za to ich vstupenci budu uznavat(bohuzial sa to stava, prejav debilizmu)?
ja nadávam skôr live,tu moc nie,ale občas sa to inak nedá...
ako hovorí moja kolegyňa napr.o našom nemeckom konateľovi..."no povedz že je to debil,keď je to kokot" to sa vždy zasmejem...
a tak ako kedysi bola nadávka aj do riti,tak aj do p..e raz bude ok...nájdu sa určite horšie...aj keď neviem aké,ale ľudia sú vynaliezaví...
A dnes som sa tak naštvala, lebo mi spolužiačka hodila loptu prudko do podbruška... ci, ja som také nervy mala ... neskutočné kŕče ma chytili... a ešte teraz mi je blbo...
aj pred rodicmi ked:
a) brat necha kocku alebo dajaku malu hovadinu na zemi a ja idem a slapnem na to
b) ked brat nechal kruzidlo v bocnom vrecku na batohu, ihla trcala, ja som zakopla o tasku a ihla sa mi zabodla 1cm do nohy
c) ked sa rodicia hadali a este na takej hovadine, ze som im obom povedala ze su prijebani
pablo je ko... píííp... ch...pííí... de... píííp... poje... píííp zradca no a? ja hrším, ale viem sa vyjadrovať slušne na verejnosti, v porovnaní s inými birdzákmi, no neviem... nech ma zhodnotia tím čo ma poznajú
Chýba mi možnosť: Podľa situácie...Ale priznávam sa - hreším.Nie príliš,nie práve málo.
Kto je bez viny,nech prvý hodí kameňom... @26 ako keby somm to písal ja @36 vidieť
Keď považuješ za nadávky šľusanec, riňa, kudrna, jeblina ktoré v reálnom živote denne používam. Ale na BIRDZi nadávam ľudsky, tu by mi nikto nerozumel.
su dni,kedy nepoviem jedinu nadavku a naopak...kazdopadne-nadavanie ma istym sposobom oslobodzuje a ked som riaaaadne nasrata a sama doma,pustim si jazyk našpacír
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale s kamaratmi nenadavam vobec. pri babach uz vonkoncom nie
Hrubé nadávky sú mi nejak proti srsti, ale také už trocha mene hrubé používam normálne rád ... Až to má terapeutický účinok
ako hovorí moja kolegyňa napr.o našom nemeckom konateľovi..."no povedz že je to debil,keď je to kokot" to sa vždy zasmejem...
a tak ako kedysi bola nadávka aj do riti,tak aj do p..e raz bude ok...nájdu sa určite horšie...aj keď neviem aké,ale ľudia sú vynaliezaví...
a) brat necha kocku alebo dajaku malu hovadinu na zemi a ja idem a slapnem na to
b) ked brat nechal kruzidlo v bocnom vrecku na batohu, ihla trcala, ja som zakopla o tasku a ihla sa mi zabodla 1cm do nohy
c) ked sa rodicia hadali a este na takej hovadine, ze som im obom povedala ze su prijebani
Kto je bez viny,nech prvý hodí kameňom...
@26 ako keby somm to písal ja
@36 vidieť
Skúšal a je to celkom sranda veru ...
Ale do druhých je aj tak väčšia ;-D